10 motius per allotjar-te a les nostres cases de turisme rural a Girona – Costa Brava – Pirineu

Allotjar-te a una casa de turisme rural, associada a Turisme Rural Girona és una experiència molt agradable que sempre recordaràs. Veuràs que fer turisme rural és molt més que allotjar-te a una de les nostres cases.

Per això: et donem 10 motius per fer turisme rural.

1. Autenticitat. Les nostres cases de turisme rural són autèntiques i especials. Totes elles varen ser construïdes abans del 1950 i es troben situades en poblacions amb menys de 2.000 habitants. Totes elles preserven la seva autenticitat, història i anècdotes. Rural no és sinònim d’antic, sinó que moltes de les cases rurals s’han adaptat al present i disposen d’equipaments actuals i molt confortables. Totes elles preserven la seva essència on van viure els seus avantpassats i conserven el valor de molts elements de l’arquitectura tradicionals de Catalunya.

2. Naturalesa. L’entorn rural on es troben les nostres cases rurals són ideals per entrar en contacte amb la naturalesa amb la família, en parella o amb els amics. Una relació que en els últims anys s’ha perdut i que és interessant recuperar i gaudir de la pau, la tranquil·litat i el silenci. Aquest últim un dels valors, avui, més apreciats.

3. Comoditat i dormir bé. Allotjar-se en una casa rural és sentir-te com a casa teva. Els nostres propietaris vetllen pel teu descans. Et donaràs compte de la comoditat i lo acollidors que són aquest tipus d’allotjaments. A més, escullis la casa que escullis, no en trobaràs cap d’igual. Cada casa rural té el seu encant particular.

4. Pobles amb encant. Aquest tipus de turisme et permet descobrir pobles petits que amaguen racons secrets i amb encants. Molts d’aquests pobles són patrimoni arquitectònic i cultural amb esglésies romàniques, ermites, i molta història.

5. Platja, interior o muntanya. Podem trobar cases rurals en diferents zones a prop de la platja, a l’interior o a la muntanya. Només has de triar a quin lloc de les comarques de Girona vols anar i trobaràs la teva casa ideal per allotjar-te en les teves vacances o estades curtes.

6. Gaudir amb família o amics. Els seus equipaments t’ofereixen poder gaudir d’estades familiars o fer trobades amb la teva gent més estimada, sempre amb grups reduïts de fins a 15 persones. Piscina, jardí, hort o barbacoa, són uns dels equipaments més habituals a les cases associades a Turisme Rural Girona.

7. Mascotes benvingudes. Cada vegada són més les cases rurals que accepten mascotes al seu interior. Així ells podran gaudir d’aquest temps de qualitat i en companyia, fent que l’estada sigui còmoda i inoblidable per a tots.

8. Romanticisme. Hi ha moltes cases rurals que tenen capacitat només per a 2 persones, de manera que la intimitat serà total i absoluta. És una bona opció per regalar una estada a la teva parella i sorprendre-la.

9. Productes de KM0. El turisme rural i pel que fa a la modalitat de lloguer d’habitacions és una de les millors opcions per degustar productes de primera qualitat, ja que possiblement seran de l’hort de la casa. Receptes de cuina fetes a la manera antiga i cuinades amb molt de temps i dedicació pels nostres propietaris. També podràs descobrir la gastronomia local, tastar els vins de la zona i la varietat de formatges i productes frescos del lloc.

10. Proximitat i hospitalitat. Els nostres propietaris solen tenir un tracte molt amable. Són tots molt hospitalaris i consideren que el bon tracte amb el client és indispensable. Molt proper i personalitzat amb els clients per la seva estima a la casa i especial coneixement amb el lloc en qüestió. A més, poden ajudar-te i recomanar-te activitats i restaurants a la zona gràcies al seu coneixement de l’entorn i convertir la teva estada en un record, per sempre.

 

Encara busques un motiu per allotjar-te a les nostres cases de turisme rural a Girona – Costa Brava – Pirineu?

Les nostres cases rurals TRG