30 anys, 30 dies, 30% de descompte

Tirem la casa per la finestra!

Volem celebrar amb vosaltres que aquest any fem 30 anys. Per això, tirem la casa per la finestra i us oferim un descompte del 30% en totes les reserves que feu a les cases rurals adherides a l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu entre el 15 de maig i el 15 de juny de 2022, per anar-hi entre el 30 de setembre i el 27 d’octubre de 2022.

No deixeu perdre l’ocasió per gaudir dels nostres allotjaments adherits, ve sigui en la modalitat de lloguer complet o en la de lloguer d’habitacions – Bed & Breakfast. Aprofita la tardor per conèixer tot el que t’ofereixen els nostres establiments i les comarques de Girona: tranquil·litat, relax, paisatges idíl·lics de mil colors, les primeres nevades o les platges de la Costa Brava.

Ja ho saps, si no t’ho vols perdre, reserva la teva estada! Entra a la pàgina web que hem preparat per a l’ocasió on trobaràs totes les cases que participen en aquesta campanya, i escull la teva.

 

*Descompte només aplicable a les cases rurals associades a Turisme Rural Girona que s’hagin adherit a la campanya dels 30 anys. Promoció vàlida per estades entre el 30 de setembre i el 27 d’octubre de 2022. Descompte exclusiu per reserves del 15 de maig al 15 de juny de 2022.
Si t'ha agradat, comparteix!