5 motius per escollir el turisme rural

El Mas Pla

Allotjar-te a una casa de turisme rural associada a Turisme Rural Girona és una experiència única que sempre recordaràs. Veuràs que fer turisme rural és molt més que allotjar-te en una de les nostres cases; és gaudir del territori, conèixer pobles meravellosos, perdre’t entre uns paisatges de gran bellesa, i mil coses més!

Connectar amb la natura

Totes les nostres cases rurals es troben envoltades d’un entorn privilegiat que ofereix una gran varietat de paisatges, flora i fauna. Per tant, podràs connectar amb la natura i gaudir de la seva bellesa i benestar.

La Batllia gallines
La Batllia

El turisme rural és ideal per a famílies amb nens i per a grups d’amics

Les nostres cases rurals estan completament equipades per passar-hi les vacances, un cap de setmana o uns dies. Són ideals per anar-hi amb la família o els amics, especialment si hi ha infants.

 

Mas del Joncar.

Gastronomia de proximitat i Km0

Tasta els millors productes locals i de kilòmetre zero de la zona, coneixent així la cuina tradicional de cada poble.

 


Activitats de tota mena


Les cases rurals es troben en els millors entorns des dels quals podràs realitzar un munt d’activitats; des d’aquàtiques, rutes de muntanya, visites culturals o conèixer els pobles amb més encant de la província de Girona.

 

El Reixac

Desconnexió

Gaudeix d’uns dies de tranquil·litat i pau gràcies a la calidesa de les cases rurals i els seus propietaris. Us trobareu com a casa.

Encara busques un motiu per allotjar-te a les nostres cases de turisme rural a Girona – Costa Brava – Pirineu? Cerca en el nostre cercador i troba la teva!