5 plans per un dia plujós

Can Xisquet

Sempre hi pot haver un cap de setmana que la pluja ens acompanyi quan estem allotjats en una casa rural. Per això, us proposem 5 plans per dies plujosos a les comarques gironines.

Visitar un Museu
Si us agrada l’art, podeu visitar el Museu d’Art de Girona, en el qual s’exposen algunes de les obres més importants de l’art gironí, el Museu de la Garrotxa, que acull veritables obres mestres de pintors com Joaquim i Marià Vayreda o Josep Berga Boix, o el Teatre Museu Dalí  de Figueres, que conté un ampli ventall d’obres que descriuen la trajectòria artística de Salvador Dalí (1904-1989).

Si us agrada el cinema, és de visita obligada el Museu del Cinema de Girona on hi ha la història de la imatge en moviment. A Figueres, també hi ha el Museu del Joguet de Catalunya, que acull més de 4000 peces, molt recomanable si us acompanyen infants.

Un altre suggeriment és el Museu dels Sants i el Museu dels Volcans, tots dos a Olot.  En el primer coneixereu com es produeix la imatgeria religiosa i els elements de la cultura popular i tradicional.  En el segon, descobrireu el vulcanisme, amb un símil de terratrèmol inclòs!

Anar al cinema
Una altra opció per a aquests dies de pluja és anar al cinema. La província de Girona és una de les zones amb més sales de cinema per habitant, per això us animem a descobrir-les i passar una bona estona. O si us agraden més les sèries, moltes de les nostres cases rurals posen a la vostra disposició plataformes digitals per veure aquella sèrie o pel·lícula que fa temps que teniu pendent.

Jocs de taula
Si us agrada gaudir de la casa, podeu aprofitar els jocs de taula, futbolins, billars, taules de ping – pong i altres jocs que trobareu a la vostra disposició. 

Llegir un llibre
Una altra bona opció és llegir un llibre.  Algunes de les nostres cases rurals tenen una petita biblioteca a la vostra disposició perquè us endinseu en alguna novel·la mentre a fora plou.