7 propostes interessants per si passes el Pont del Pilar en una casa rural

Can Bonet. Sant Martí Vell

Gaudir dels espais de la casa

Obrir les portes de les nostres cases rurals és entrar en unes cases amb història, on no en trobaràs dos d’iguals, completament adaptades a les comoditats d’avui en dia però respectant la seva essència. Hi trobaràs cuines equipades, espais comuns on passar-hi llargues estones en còmodes sofàs i uns jardins molt ben cuidats per gaudir del sol de tardor.

Gastronomia de proximitat

Esmorzars de 10, gastronomia tradicional, productes de proximitat, tot això i molt més ho descobriràs en les nostres cases rurals. Aprofita els teus moments de desconnexió per gaudir dels millors aliments de les comarques gironines.

Encén la llar de foc

Comença a escurçar-se el dia i les temperatures van baixant. És el moment ideal per gaudir de la llar de foc. Aprofita la teva estada a la casa rural per encendre-la. Quasi tots els nostres allotjaments en tenen una, això sí, totes són ben diferents: l’original de la casa, d’estètica més tradicional i les més modernes, de ferro colat.

Descobrir els pobles de l’entorn

Les nostres cases rurals estan envoltades d’un entorn únic i privilegiat, amb una gran varietat de paisatges rurals. A més, totes elles estan ubicades en punts estratègics per visitar poblets amb encant i les principals ciutats de la província de Girona, cobrint tot el territori, des de la Costa Brava al Pirineu.

Castanyes i bolets

Tant si sou prop del mar com de la muntanya, podeu escapar-vos a collir castanyes. Ara és el millor moment. I després, a la casa, us proposem torrar-les i menjar-les tots plegats.

També podeu aprofitar l’excursió i caçar algun bolet, que ben segur que en trobareu!

Mascotes benvingudes

Cada vegada són més les cases rurals que accepten mascotes al seu interior. Així ells podran gaudir d’aquest temps de qualitat i en companyia, fent que l’estada sigui còmoda i inoblidable per a tots.

Gaudeix del teu temps

Un bon llibre, el cant d’un ocell, el soroll de l’aigua… Gaudeix d’uns dies de tranquil·litat i pau gràcies a la calidesa de les cases rurals i els seus propietaris. Us trobareu com a casa.