Acceptem gossos: cases rurals Petfriendly

James Barker. Unsplash

Com que sabem que la teva mascota és un membre més de la família i que no pots concebre anar-te’n de vacances sense ella, moltes de les nostres cases rurals accepten animals, és a dir, són petfriendly.

Per saber quines de les cases rurals associades a Turisme Rural Girona accepten animals, a la fitxa de cerca de l’apartat cases rurals, haureu de marcar la casella animals de companyia dins la secció característiques. En el cas dels gossos, simplement donant-li a aquesta opció, us apareixerà el llistat amb totes les cases rurals que n’admeten.

A partir d’aquest moment, només cal que us poseu en contacte amb la casa que compleixi amb els requisits, perquè l’estada sigui agradable i més suportable per tota la família, i reservar. En tots aquests allotjaments els animals de companyia poden dormir i romandre a l’interior i, també, divertir-se i córrer al voltant del jardí.

Muntanya o Platja
Les comarques gironines us posen a l’abast tot un territori on podeu trobar massissos muntanyosos amb mil racons de gran bellesa, estanys, rius i aiguamolls plens de vida, platges, cales, camins de ronda per recórrer tot el litoral, ciutats i petits pobles.

Tots aquests indrets els podeu descobrir juntament amb la vostra mascota però recordeu que a l’estiu, si escolliu una de les cases properes a la Costa Brava, haureu de consultar quines són les platges que admeten gossos.