Turismon

Turismon és una agència de viatges que promou un turisme de qualitat respectuós amb el territori. Amb ells descobriràs el territori a través dels seus paisatges. T’ofereixen una àmplia immersió cultural a través del patrimoni artístic, gastronòmic i arquitectònic català.

Escolta i descobreix la història entranyable que hi ha darrere cada pedra, torre, monestir, castell, poble o paisatge, de la mà de gent local apassionada de la història, l’art, l’arqueologia i la natura. L’equip de Turismon Travel & Girona Guide Services us ofereix visites guiades, activitats, itineraris i serveis turístics exclusius, personalitzats, de qualitat i sostenibles. La vida són petits moments i nosaltres volem que els recordis; per això, t’oferim una immersió a través de la tradició i el patrimoni gastronòmic, arquitectònic, cultural i natural de la nostra estimada terra.

Avantatge
Descompte del 10% en les visites guiades. En els grups nombrosos s’inclourà RadioGuia per seguir les visites. En algunes activitats, detall de benvinguda.

Horari
De dilluns a divendres, de 10 a 19 h. Dissabte i diumenge: segons activitats.

Informació i reserves
Turismon & GIGS GIRONA
Plaça de la Catedral, 8 baixos
17004 Girona (Gironès)
T. 872 590 969
Correu electrònic: info@turismon.net
Pàgina web: www.turismon.net i www.gigsgirona.com

Barri Vell de Girona.
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Filtrar per Comarques
Filtrar per Tipus d’Activitat