Aquest estiu descobreix l’encant de les nostres cases rurals!

Casa rural "Can Xargay". Mata.

Viatgem a casa!

Som al mes de juny i molts de vosaltres ja deveu planejar què fer aquest estiu. La situació inesperada que ens ha provocat la Covid-19 ha fet que ens replantegem les vacances. Des de Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu tenim una proposta a fer-vos: descobrir l’encant de les nostres cases rurals i conèixer les comarques gironines.

En aquesta part del territori català podreu escollir la casa que més s’adeqüi a les vostres necessitats d’entre les +240 que formen part de Turisme Rural Girona. A les nostres cases rurals no hi ha aglomeracions, disposen d’espais molt grans, molts d’ells disposen de piscina i tenen molt a prop platges i caletes de la Costa Brava, o gorgs, si estan ubicades a la muntanya, per refrescar-se. També, moltes disposen d’espais pensats perquè els més petits de la casa s’hi puguin entretenir mentre els grans conversen a sota d’un porxo que els resguarda del sol, o en una gandula fent ben bé el contrari.

Casa rural “Hostal Nou de Crespià”.

Una particularitat de les cases rurals és que la normativa actual obliga als propietaris suggerir activitats de natura, lleure o cultura que hi ha a l’entorn, cosa que facilita tenir diverses alternatives molt variades a realitzar durant l’estada. Són activitats moltes vegades de turisme actiu que incentiven la pràctica del senderisme, el ciclisme i esports nàutics. Si sou amants de l’art i la cultura, també en trobareu de més culturals. I de gastronòmiques, com la ruta del vi que proposa la DO Empordà.

En fi, aneu-hi pensant, però aquest any apostar pel turisme rural de proximitat és una bona oportunitat per desconnectar, gaudir i conèixer la diversitat cultural, gastronòmica, natural i paisatgística que ens ofereix el nostre territori.

Casa Rural “Can Riera”. Cornellà de Terri.

Llistat de Cases Rurals per zones

Cases Rurals a Costa Brava Nord | Cases Rurals a Costa Brava Centre | Cases Rurals a Costa Brava Sud
Cases Rurals a Interior | Cases Rurals a Pirineu