Aquest Nadal regala una estada en una casa rural autèntica!

Busques una idea original per aquest Nadal? Regala(t) una estada en una de les nostres cases rurals de la Costa Brava, del Pirineu gironí o dels bonics pobles d’interior de les comarques gironines.

El RuralXec Escapa’t és ideal si vols sorprendre amb una escapada rural i un esmorzar fet amb molt d’amor amb productes de proximitat. Aquest xec regal permet gaudir de la tranquil·litat del camp, passejar per poblets plens d’història, compartir un sopar amb el caliu de la llar de foc i, acabar l’escapada amb un bon esmorzar elaborat amb productes de proximitat que elaboren els propietaris de la casa escollida.

Si el que vols és regalar un cap de setmana complet, opta pel Ruralxec Ideal. És una escapada que inclou dues nits per a dues persones en una de les nostres cases rurals, dos esmorzars i un sopar. A més, en cada Ruralxec Ideal, l’establiment escollit obsequiarà els hostes amb un detall de benvinguda.

El RuralXec Especial és el més adequat per regalar a un grup reduït d’amics o a una família de quatre, ja que inclou dues nits en una casa rural per a quatre persones. És un xec regal molt indicat per aprofitar el cap de setmana, viure la vida al camp i conèixer els paisatges rurals on estan ubicades les nostres cases rurals.

La família dels RuralXecs el tanca el RuralXec Gaudim. És una estada per dos nits en una casa rural per a vuit persones. Molt indicat per compartir amb els amics o la família l’esperit del turisme rural.

Com pots comprovar, tenim Ruralxecs per a tots els gustos i per a totes les ocasions! Ara només cal que escullis el que s’adapta millor per sorprendre els teus amics i familiars.

COMPRAR ARA