Aquesta Setmana Santa gaudeix de les comarques gironines

Pont de Besalú. @PTCBG

Si estàs buscant una escapada relaxant per Setmana Santa, el turisme rural a les comarques gironines és la millor opció! Amb una gran varietat de pobles, paisatges espectaculars i cases rurals acollidores, Girona és un lloc perfecte per a unes vacances tranquil·les.

A les comarques gironines trobaràs de cases rurals confortables, paisatges espectaculars i pobles singulars

Els allotjaments rurals de Girona Cases Rurals són també una experiència única. Les masies, masoveries i cases de poble que han estat restaurades com a cases rurals mantenen la seva arquitectura típica de la zona, amb bonics jardins, i ofereixen un ambient tranquil i acollidor. Disposen d’una gran varietat de serveis: cuines equipades, zona de barbacoes, jocs infantils, algunes d’elles granjes, que ens ajuden a desconnectar de la vida urbana, relaxar-nos i gaudir de la natura.

A més, la província de Girona és coneguda per la seva bellesa natural, les seves platges de sorra fina i les seves muntanyes impressionants. Un territori ideal per a la pràctica del senderisme, les rutes en bicicleta i les activitats a l’aire lliure. Unes activitats que podeu descobrir en el nostre Club Amic i gaudir dels avantatges i descomptes que oferim si esteu allotjats en una de les nostres més de 240 rurals repartides en totes les comarques gironines.

També us animem a conèixer els pobles gironins. Passejar pels seus carrers empedrats i descobrir la història d’aquests pobles, visitar els castells i les esglésies medievals, i gaudir de les vistes panoràmiques, és una experiència inoblidable.

Per Setmana Santa, la província de Girona ofereix també una gran varietat de festes i esdeveniments. Des de les processons religioses fins als mercats de productes locals, hi ha sempre alguna cosa interessant per fer i veure.

En resum, el turisme rural a la província de Girona és una experiència única que no et pots  perdre!