Busques una casa rural a Girona?

Explica’ns com ha de ser la casa rural que estàs buscant i enviarem la teva petició a totes les cases rurals de www.gironacasesrurals.com.
En 48 hores rebràs resposta de les cases que tinguin disponibilitat.

Et recordem que les cases rurals tenen capacitat de 2 a 20 persones.

SOBRE LA CASA RURAL QUE ESTÀS BUSCANT:
LES TEVES DADES:

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable TURISME RURAL GIRONA. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades només es comunicaran a les cases rurals associades que compleixin els requisits de la seva petició i a altres tercers per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu. Edifici FOEG. c/ Bonastruc de Porta, 15. 17001 Girona, o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@turismeruralgirona.org