Busques una casa rural a Girona, Costa Brava o Pirineu?

Busques una casa rural? Troba-la a Girona Cases Rurals, la web de Turisme Rural Girona on trobar la casa rural que busques a Girona Costa Brava o Pirineu.

Tots els establiments de turisme rural estan legalitzats i els seu propietaris t’oferiran professionalitat amb cases rurals confortables amb tots els equipaments. Les cases rurals tenen una capacitat de 2 a 20 places respectivament.

Et recomanem visitar la secció del web Cases Rurals on podràs cercar la teva casa rural per categories: lloguer de casa rural completa o lloguer d’habitació en una casa rural.

Gaudeix de les nostres cases rurals completes. Són cases especialment indicades per a famílies i grups d’amics que vulguin passar uns dies fora però amb els avantatges i comoditats de ser a casa. Són cases completament equipades, moltes d’elles amb piscina i equipaments especialment pensats per als més petits de casa.

Les cases rurals completes solen ser antigues masies o cases de poble rehabilitades pensant en els hostes que acolliran. En elles hi trobareu espais polivalents grans, menjadors amb sofàs confortables i una llar de foc on arraulir-vos els dies freds d’hivern.

Allotjar-vos a les cases rurals de Girona Cases Rurals és una molt bona opció per gaudir al màxim de les comarques gironines i conèixer aquest territori. Us proposem perdre-us per platges i cales paradisíaques de la Costa Brava, pobles medievals, boscos frondosos, parcs naturals, ciutats mil·lenàries, i per les valls i les muntanyes del Pirineu.

Descansar, gaudir dels equipaments de les cases, assaborir productes locals i de Km0 i ser acollits pels nostres propietaris que us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

Si preferiu només llogar una habitació podeu consultar la secció de lloguer d’habitacions en cases rurals, bed and breakfast o hotel rural.

Gaudeix de les nostres cases rurals de lloguer d’habitacions – Bed & Breakfast – Hotel rural. Són cases especialment indicades per a parelles, famílies o grups d’amics que vulguin passar uns dies fora de casa i desconnectar de tot. Aquestes cases estan completament equipades, i moltes d’elles disposen de piscina i equipaments especialment pensats per als més petits de casa, on els seus propietaris us cuidaran com si fóssiu un membre més de la família.

Les cases rurals amb lloguer d’habitacions o compartides tenen servei d’esmorzar, dinar i/o sopar, on podràs degustar productes de proximitat moltes vegades elaborats pels propietaris de la casa.

Allotjar-vos a les cases rurals de Girona Cases Rurals és una molt bona opció per gaudir al màxim de les comarques gironines i conèixer aquest territori. Us proposem perdre ‘us per platges i cales paradisíaques de la Costa Brava, pobles medievals, boscos frondosos, parcs naturals, ciutats mil·lenàries, i per les valls i les muntanyes del Pirineu.

Descansar, gaudir dels equipaments de les cases, assaborir productes locals i de Km0 i ser acollits pels nostres propietaris que us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

Visita-les: https://www.gironacasesrurals.com/cases-rurals-girona-costa-brava-pirineu/