Cases de turisme rural a la Garrotxa i propostes recomanades!

Hostalets d'en Bas - Maria Geli – Pilar Planagumà (PTCBG)

La Garrotxa és maca tot l’any!

Reserva una casa rural a la Garrotxa, una comarca situada entre el Pre Pirineu i el Pirineu gironí que t’ofereix una gran varietat de propostes i paisatges. Coneix la naturalesa pura entre volcans! Natura i història s’uneixen en mig de pobles amb molt d’encant.

A la vora de les cases rurals gaudiràs de rutes i camins amb una vegetació fantàstica. De les activitats naturals i dels seus paisatges. Esglésies romàniques, pobles medievals envoltats d’un paisatge natural exquisit i d’una gran i variada gastronomia local que enamorarà els teus sentits. La Garrotxa és maca tot l’any!

La Garrotxa és una comarca catalana prepirinenca que limita amb les comarques del Ripollès, Osona, la Selva, el Gironès, el Pla de l’Estany, l’Alt Empordà i el Vallespir. S’estructura a partir de 4 valls: La Vall d’en Bas, al Sud-oest, la Vall d’Hostoles al sud de la comarca i la Vall de Bianya a l’oest. A l’est, la Vall del Fluvià s’obre en direcció a terres empordaneses. És en aquesta àrea on s’assenta el poble de Besalú, amb un important conjunt medieval, i Beuda, amb importants esglésies romàniques.

Allotjar-te en cases de turisme rural, et permetrà conèixer masies, masoveries, cases de poble o agroturismes i estar en contacte amb la gent autòctona d’aquesta comarca, els garrotxins, uns autèntics prescriptors del seu territori i amants del turisme rural.

I et recomanem aquestes cases rurals a la Garrotxa:

I no et perdis aquestes visites que et recomanem:

  • Les esglésies romàniques de Beuda
  • Besalú, poble medieval preciós
  • La Fageda d’en Jordà
  • Passejada pel centre d’Olot
  • Ruta a peu fins al Volcà Montascopa i al Volcà Santa Margarida
  • Santa Pau, poble medieval situat a la zona volcànica
  • Hostalets d’en Bas, poble pintoresc i autèntic