Cases rurals a Girona, planifica la teva estada!

Si t’agrada allotjar-te en cases de turisme rural i ho vols fer a la província de Girona et recomanem allotjar-te a les cases rurals associades a Turisme Rural Girona. L’Associació de Cases de Turisme Rural Girona Costa Brava Pirineu. Compta amb + de 240 allotjaments rurals perquè escullis el millor per la teva escapada rural.

Es tracta d’allotjaments associats que es promouen a través d’aquest web Girona Cases Rurals, el portal gironí de turisme rural on hi trobaràs la millor opció per a tu i els teus.

Girona va ser la primera província de Catalunya on es va iniciar aquesta modalitat d’allotjament ja fa més de 30 anys i compta avui amb una varietat de cases rurals a la mida de la teva família o grups d’amics. Les cases rurals a Girona ofereixen dues modalitats d’allotjament: el lloguer de la casa rural completa o el lloguer d’habitacions rurals en una masia, com si es tractés d’un hotel rural.

En qualsevol de les modalitats els propietaris dels establiments rurals estan a la vostra disposició per atendre-us i rebre-us amb molta atenció.

En tots els casos són allotjaments que estan o han estat arrelats a la pagesia, la ramaderia o l’agricultura i que creuen en la força de l’associacionisme professional, com a motor per la seva activitat.