Cases Rurals a l’Alt Empordà

Cases Rurals a Girona. Descobreix les cases rurals de l’Alt Empordàassociades a Turisme Rural Girona, una comarca que sempre s’ha caracteritzat per ser una terra de pas, per la seva situació al nord de la Costa Bravafent frontera ambFrança. Aquesta comarca de Girona  compta amb un gran ventall d’establiments de turisme rural per gaudir de les teves vacances a la natura. 

 

Quan descobreixis la comarca, veuràs que sobretot és una terra acollidora per estar-s’hi, durant una escapada d’uns dies o unes vacances llargues. De raons per fer-ho, no te’n faltaran. Per veure i viure, hi tens paisatges naturals protegits molt diversos: el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, el delCap de Creus, el Paratge Natural de l’Albera i la zona de Bassegoda. Per assaborir, tasta la gastronomia de mar i muntanya, el suquet de peix, l’oca amb naps, elsbrunyols de l’Empordà, la botifarra dolça, les anxoves de l’Escala i, si t’agrada el bon vi, un de la Denominació d’OrigenEmpordà. I per sorprendre’t, tot el llegat d’un artista icona d’aquestes terresSalvador Dalí–, amb el Teatre-Museu de Figueres i la Casa-Museu de Portlligat. 

 

Allotjar-vos a les nostrescases ruralsés una molt bona opció per gaudir al màxim d’aquest territori. Podeugaudir dels pobles, entorns naturals i rurals. També descobrirciutats mil·lenàries, platges i cales paradisíaques de la Costa Brava, pobles medievals, boscos frondosos, parcs naturals, valls o muntanyes nevades del Pirineu, i a la vegada sentir-vos com a casa. Les cases rurals de TRG són ideals per passar uns dies en família, ambparella o amb elsamics. Descansar, gaudir dels equipaments de les cases com barbacoa, piscina o jardí, entre altres, saborejar productes locals i de KM0 i ser acollits pels nostres propietaris qui us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable. 

 

Reserva la casa rural a l’Alt Empordà que més s’adapti a les teves necessitats. A Girona Cases Rurals t’oferim cases de lloguer complet o habitacions rurals amb esmorzar, totes amb els millors equipaments i confort. 

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.