Cases Rurals a Costa Brava Nord

Gaudeix de les cases rurals associades a Turisme Rural Girona de la Costa Brava Nord que sempre s’ha caracteritzat per ser una terra de pas, fent frontera amb França.

Quan descobreixis aquesta zona, veuràs que sobretot és una terra acollidora per estar-s’hi, durant una escapada d’uns dies o unes vacances llargues. De raons per fer-ho, no te’n faltaran. Per veure i viure, hi tens paisatges naturals protegits molt diversos: el Parc Natural del Cap de Creus o el Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera i la zona de Bassegoda. Per assaborir, tasta la gastronomia de mar i muntanya, el suquet de peix, l’oca amb naps, els brunyols de l’Empordà, la botifarra dolça, i, si t’agrada el bon vi, un de la Denominació d’Origen Empordà. I per sorprendre’t, tot el llegat d’un artista icona d’aquestes terres –Salvador Dalí–, amb el Teatre-Museu de Figueres i la Casa-Museu de Portlligat.

Allotjar-se a les nostres cases rurals és una molt bona opció per gaudir al màxim d’aquest territori. Podeu gaudir dels pobles, entorns naturals i rurals. També descobrir ciutats plenes d’història, platges i cales paradisíaques com la Cala del PiCala Culip o Cala Jòncols, pobles centenaris, i a la vegada sentir-vos com a casa.

Les cases rurals de Turisme Rural Girona de la Costa Brava Nord són ideals per passar uns dies en família, amb parella o amb els amics. Descansar, gaudir dels equipaments de les cases com barbacoa, piscina o jardí, entre altres, degustar productes locals i de Km0 i ser acollits pels nostres propietaris qui us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre