Cases Rurals a la Costa Brava Nord

Gaudeix de les cases rurals de la Costa Brava Nord associades a Turisme Rural Girona que sempre s’ha caracteritzat per ser una terra de pas, fent frontera amb França.

Quan descobreixis aquesta zona, veuràs que sobretot és una terra acollidora per estar-s’hi, durant una escapada d’uns dies o unes vacances llargues. De raons per fer-ho, no te’n faltaran. Per veure i viure, hi tens paisatges naturals protegits molt diversos: el Parc Natural del Cap de Creus o el Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera i la zona de Bassegoda. Per assaborir, tasta la gastronomia de mar i muntanya, el suquet de peix, l’oca amb naps, els brunyols de l’Empordà, la botifarra dolça, i, si t’agrada el bon vi, un de la Denominació d’Origen Empordà. I per sorprendre’t, tot el llegat d’un artista icona d’aquestes terres –Salvador Dalí–, amb el Teatre-Museu de Figueres i la Casa-Museu de Portlligat.

Allotjar-se a les nostres cases rurals és una molt bona opció per gaudir al màxim d’aquest territori. Podeu gaudir dels pobles, entorns naturals i rurals. També descobrir ciutats plenes d’història, platges i cales paradisíaques com la Cala del PiCala Culip o Cala Jòncols, pobles centenaris, i a la vegada sentir-vos com a casa.

Les cases rurals de Turisme Rural Girona de la Costa Brava Nord són ideals per passar uns dies en família, amb parella o amb els amics. Descansar, gaudir dels equipaments de les cases com barbacoa, piscina o jardí, entre altres, degustar productes locals i de Km0 i ser acollits pels nostres propietaris qui us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre