Cases Rurals a la Garrotxa

Gaudeix de les cases rurals de la Garrotxa associades a Turisme Rural Girona, comarca amb una gran col·lecció de tresors naturals i, sens dubte, la seva joia més singular és el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. És un paisatge immens, de 12.000 hectàrees amb més de quaranta volcans amagats entre la vegetació.

Qualsevol època de l’any és màgica per visitar-la, per les tonalitats de colors que canvien d’una temporada a l’altra. A l’Alta Garrotxa, hi ha paratges d’alta muntanya tranquils i preciosos, com Oix o Beuda, per posar-ne algun exemple. L’àrea està declarada, merescudament, Espai d’Interès Natural i forma part de la Xarxa Natura 2000, una iniciativa europea per protegir espais naturals singulars i fer compatible la protecció d’espècies i hàbitats naturals amb l’activitat humana que s’hi desenvolupa. Al sud de la comarca, el terreny se suavitza però no deixa de mostrar tot el seu encant, com la zona volcànica esmentada i indrets rurals com les Preses o escenaris per gaudir de la natura, com la vall d’en Bas. Mereix una visita la capital, Olot, dinàmica, vital i rica en patrimoni cultural. Per una altra banda, tens petites viles que no falten mai a les guies turístiques, com Castellfollit de la Roca, Santa Pau o Besalú.

Allotjar-vos a les nostres cases rurals és una molt bona opció per gaudir al màxim d’aquest territori. Podeu gaudir dels pobles, entorns naturals i rurals. També descobrir ciutats mil·lenàries, platges i cales paradisíaques de la Costa Brava, pobles medievals, boscos frondosos, parcs naturals, valls o muntanyes nevades del Pirineu, i a la vegada sentir-vos com a casa. Les cases rurals de TRG són ideals per passar uns dies en família, amb parella o amb els amics. Descansar, gaudir dels equipaments de les cases com barbacoa, piscina o jardí, entre altres, saborejar productes locals i de KM0 i ser acollits pels nostres propietaris qui us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre