Cases Rurals Girona – Costa Brava – Pirineu

Cases rurals a Girona

Busques una casa rural? T’oferim més de 240 cases rurals a la província de Girona!

Allotjar-vos a una casa rural de Girona Cases Rurals és allotjar-vos a una casa rural associada a l’Associació de Cases de Turisme Rural Girona, Costa Brava i Pirineu. T’oferim establiments autèntics, confortables i de qualitat, gestionats pels seus propietaris, els millors prescriptors del nostre territori. 

La millor opció per gaudir d’una estada en una casa rural autèntica amb història i gaudir al màxim del territori. Masies, masoveries, cases de poble compartides o independents, on el compromís amb la qualitat dels seus equipaments, el tracte i el respecte amb la natura i l’entorn rural hi és sempre present. Cerca una casa rural de lloguer complet o habitacions rurals.

També suposa viure una experiència única en pobles rurals i gaudir de la gastronomia local. Una oportunitat rural molt maca per gaudir-la amb parella, família o amics.

Cerca la casa rural que més s’adapti a les teves necessitats. Cases Rurals a l’Alt EmpordàCases Rurals al Baix EmpordàCases Rurals a la CerdanyaCases Rurals a la GarrotxaCases Rurals al GironèsCases Rurals a La SelvaCases Rurals al Pla de l’EstanyCases Rurals al Ripollès.

+240 cases de turisme rural a Girona. Viu-les!

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre