Cases rurals de lloguer complet a Girona – Costa Brava – Pirineu

Gaudeix de les nostres cases rurals de lloguer complet. Són cases especialment indicades per a famílies i grups d’amics que vulguin passar uns dies fora, però amb els avantatges i comoditats de ser a casa. Són cases completament equipades, moltes d’elles amb piscina i equipaments especialment pensats per als més petits de casa.

Les cases rurals independents solen ser antigues masies o cases de poble rehabilitades pensant en els hostes que acolliran. En elles hi trobareu espais polivalents grans, menjadors amb sofàs confortables i una llar de foc on arraulir-vos els dies freds d’hivern.

Allotjar-vos a les nostres cases rurals és una molt bona opció per gaudir al màxim de les comarques gironines i conèixer aquest territori. Us proposem perdre’us per platges i cales paradisíaques de la Costa Brava, pobles medievals, boscos frondosos, parcs naturals, ciutats mil·lenàries, i per les valls i les muntanyes del Pirineu.

Descansar, gaudir dels equipaments de les cases, assaborir productes locals i de Km0 i ser acollits pels nostres propietaris que us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre