Cases Rurals a l’interior

Gaudeix de les cases rurals d’interior associades a Turisme Rural Girona. Aquesta zona inclou una de les comarques més joves de Catalunya: el Pla de l’Estany, juntament amb una altra de molt més històrica: el Gironès, on hi ha la capital de província: la mil·lenària ciutat de Girona.

És una zona marcada, per una banda, per la personalitat única de l’estany de Banyoles, un fenomen natural ple de vida per on podràs passejar, remar, pescar i banyar-te, en un entorn on conviuen collverds, bernats pescaires, gavians i moltes altres aus. I de l’altra, per la ciutat de Girona juntament amb la zona volcànica del Llémena i Adri, les àrees fluvials del Ter i l’Onyar, i el massís de les Gavarres.

Deixa’t captivar per aquests espais de gran bellesa on pots descobrir un llegat històric de gran importància: les coves prehistòriques de Serinyà o el Parc Neolític de la Draga a Banyoles; pobles pintorescos com Porqueres, Sant Miquel de Campmajor, Madremanya, Crespià o Sant Martí Vell; i molta cultura popular, amb festes, fires i esdeveniments gastronòmics, i tradicions tan insòlites com el Ball del Cornut a Cornellà del Terri.

Evidentment, no ens podem deixar de mencionar alguna de les múltiples coses que pots fer a Girona, una ciutat plena d’història. En ella hi podeu trobar presència dels ibers, els primers pobladors de la ciutat, dels grecs i els romans, però sobretot heu de visitar el Barri Vell de la ciutat on trobareu un dels Calls més ben conservats.

Allotjar-vos a les nostres cases rurals és una molt bona opció per gaudir al màxim d’aquest territori. Podeu gaudir dels pobles, entorns naturals i rurals. Les cases rurals de TRG són ideals per passar uns dies en família, amb parella o amb els amics. Descansar, gaudir dels equipaments de les cases com barbacoa, piscina o jardí, entre altres, assaborir productes locals i de Km0 i ser acollits pels nostres propietaris qui us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre