Cases rurals de lloguer per habitacions – B&B a Girona – Costa Brava – Pirineu

Gaudeix de les nostres cases rurals de lloguer per habitacions. Les cases rurals Bed & Breakfast són cases especialment indicades per a parelles, famílies o grups d’amics que vulguin passar uns dies fora de casa i desconnectar de tot. Aquestes cases estan completament equipades, i moltes d’elles disposen de piscina i equipaments especialment pensats per als més petits de casa, on els seus propietaris us cuidaran com si fóssiu un membre més de la família.

Les cases rurals de lloguer per habitacions ofereixen servei d’esmorzar, dinar i/o sopar, on podràs degustar productes de proximitat moltes vegades elaborats pels propietaris de la casa.

Allotjar-vos a les nostres cases rurals és una molt bona opció per gaudir al màxim de les comarques gironines i conèixer aquest territori. Us proposem perdre ‘us per platges i cales paradisíaques de la Costa Brava, pobles medievals, boscos frondosos, parcs naturals, ciutats mil·lenàries, i per les valls i les muntanyes del Pirineu.

Descansar, gaudir dels equipaments de les cases, assaborir productes locals i de Km0 i ser acollits pels nostres propietaris que us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre