Cases rurals on remullar-te aquest estiu

El Mas Nualart. Verges

Estàs buscant una casa rural per desconnectar uns dies o passar les vacances? Et ve de gust passar-te tot el dia a la piscina llegit un llibre, prendre el sol i relaxant-te? Sabem que molts de vosaltres sou amants de la tranquil·litat i que voleu passar aquests dies de descans al costat de la piscina, un requisit imprescindible a l’hora d’escollir la casa rural que més s’adapti a les vostres necessitats.

Moltes de les cases rurals que formen part de l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu tenen, entre els seus equipaments, la piscina. En trobareu tant a les que estan més a prop de la platja, com en aquelles que es troben prop del Pirineu o a la zona més interior de les comarques gironines.

La piscina, la gran aliada amb els petits de casa

Sabem que molts de vosaltres passareu les vacances amb els fills, i segurament molts altres les passareu amb els amics i els seus fills, per això apostar per una casa rural amb piscina és estar hores, hores i més hores a l’aigua jugant amb els petits de casa, sense haver d’estar pendent de saber quina hora és, recollir-ho tot, anar a buscar al cotxe i anar fins a casa. A més, heu de saber que la gran majoria de les piscines de les nostres cases rurals estan vallades, fet que garanteix la seguretat dels més petits després d’haver-la fet servir.

Simplement us heu de preocupar de cercar aquella casa rural per passar les vacances i reservar aquella que més us agradi. Recordeu que per cercar cases amb piscina al nostre portal web, ho heu de fer a través de l’apartat Cases Rurals del menú principal. Una vegada dins, en el cercador que hi trobareu, heu de marcar l’opció piscina exterior dins l’apartat Equipaments. A partir d’aquí només us queda escollir la casa que més us agradi, consultar la seva disponibilitat i fer la reserva.

A nosaltres només ens queda desitjar-vos unes bones vacances d’estiu!