Cases rurals per gaudir de l’essència de l’Agroturisme a Girona Costa Brava i Pirineu

Has pensat en allotjar-te en una masia rural? Viu l’experiència en una casa rural autèntica a les comarques de Girona!

A continuació et proposem quatre cases de turisme rural a Girona, en la que podeu allotjar-vos en una explotació pagesa. Totes són masies rurals en les quals els propietaris han viscut o viuen de la pagesia, ramaderia o agricultura. T’ofereixen lloguer d’habitació a partir de 2 persones. Espais autèntics i confortables per conèixer masies rurals on podràs gaudir d’un esmorzar de pagès, amb productes de proximitat, KM0.

Aquestes cases rurals ofereixen activitats complementàries a l’allotjament. Totes són explotacions pageses que et permetran gaudir d’un entorn únic i visualitzar com era antigament la vida a pagès.

Consulta amb cada casa rural, quines activitats complementàries et poden oferir tan vinculades a les explotacions pageses com no.

Masia del segle XVII al cor de l’Empordà. Envoltats de camp on podreu veure pasturar les gallines i les oques, així com assaborir les verdures i fruites de temporada de la casa. Gràcies a la seva situació, en plena zona prepirinenca, podreu explorar les desenes de rutes senyalitzades de senderisme i BTT. Altres espais que us recomanem visitar són el Mirador de la Tortuga o el Pantà de Darnius, a escassos minuts de la masia.

La casa és una antiga casa pairal regentada des de fa set generacions per la mateixa família. El conjunt Ecoslow on hi trobem una granja, grans extensions de conreu i una hípica. Podeu degustar un esmorzar bufet amb embotits casolans i altres especialitats de la casa. La seva situació la trobem als peus del Parc Natural del Montgrí, el Baix Ter i les Illes Medes, al bell mig del triangle d’Or de l’Empordà.

 

Masia pairal del segle XIV i compta amb activitats de ramaderia i agricultura ecològiques, on podreu gaudir dels àpats elaborats amb productes del cultiu propi. La seva ubicació està en un lloc privilegiat de la Garrotxa, al capdamunt d’un turó, envoltat de terres de cultiu i alzinars per gaudir de la pau i tranquil·litat.

La casa rural està ubicada en una masia restaurada del segle XVIII i forma part d’una explotació agrària dedicada a la cabra i al conreu, on també podeu veure cavalls i gallines. Podreu tastar els productes que elaboren els mateixos propietaris en els àpats on us convidaran a tastar els seus formatges. Gràcies a la seva ubicació, podreu practicar esports com el golf i la BTT, o relaxar-se en un entorn de tranquil·litat.