Cases Rurals al Pirineu

Gaudeix de les cases rurals del Pirineu associades a Turisme Rural Girona, on el terreny s’eleva fins als gairebé tres mil metres i on quedareu enamorats a primera vista per la bellesa i la diversitat del seu paisatge. En aquesta zona hi trobareu indrets com el Parc Natural del Cadí-Moixeró o les valls de Núria, Camprodon o Ribes, la capçalera del riu Ter i alguns cims com la tossa Plana de Lles, el Puigpedrós, el Puigmal o el Bastiments.

Si vols descobrir el passat d’aquesta terra, viatjaràs fins als orígens de Catalunya visitant el monestir romànic de Santa Maria de Ripoll, passant per altres testimonis històrics i culturals a Sant Joan de les Abadesses, Beget, Campdevànol o Gombrèn–Montgrony. És un territori ple d’ermites i petites esglésies romàniques, algunes de les quals formen part de la Via Romànica que creua el Pirineu català. Si ets un bon gorumet, la gastronomia de la zona et deixarà grans records.

Allotjar-vos a les nostres cases rurals és una molt bona opció per gaudir al màxim d’aquest territori. Podeu gaudir dels pobles, entorns naturals i rurals. Les cases rurals de Turisme Rural Girona del Pirineu són ideals per passar uns dies en família, amb parella o amb els amics. Ser acollits pels nostres propietaris qui us faran sentir com a casa i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre