Fitxa actualitzada el 09/07/2024
"Estada rural a Hostalets d'en Bas, la Garrotxa "
421
Descripció

La història de Ca la Remei: un viatge al passat a Hostalets d’en Bas

La casa rural de Ca la Remei, situada al poble amb encant d’Hostalets d’en Bas, ocupa les estances on va viure molts anys la Remei i, més enrere en el temps, la senyora mestra d’Hostalets. Aquesta finca és una joia amb uns magnífics jardins que encara conserven l’esplendor que els hi donà la Remei. A més, hi ha un modern annex de fusta obert als quatre vents, oferint unes vistes espectaculars a St. Miquel de Falgars i a la serralada del Puigsacalm.

Gaudeix d’una casa de poble en un entorn rural fantàstic

La casa rural consta de dues habitacions amb vistes al carrer de Vic, l’antic camí ral que unia Vic amb Olot. Aquest espai combina el mobiliari antic amb peces més modernes, creant un ambient acollidor i elegant. El menjador-sala d’estar ofereix accés a una magnífica terrassa que dona als jardins de la finca, un lloc perfecte per relaxar-se i gaudir de la natura.

A més, comparteix amb Can Benet els espais de la planta baixa, coberts amb autèntica volta catalana. Aquests espais són amplis, frescos a l’estiu i disposen de dos lavabos complets. També hi ha un espai de jocs per a nens i una àmplia sala d’estar compartida, pensada per crear moments inoblidables en família o amb amics.

Els Hostalets d’en Bas és un poble al municipi de la Vall d’en Bas és un poble declarat bé cultural d’interès nacional. El poble dels Hostalets es troba a l’esquerra del riu Fluvià, aigua amunt del poble de Sant Esteve d’en Bas, antic cap del municipi al qual pertanyia. Situat a la comarca de la Garrotxa, el nucli d’Hostalets d’en Bas va sorgir el segle XVIII entorn de l’antic camí de Vic a Olot pel Collsacabra. Reserva Ca la Remei i viu totes les possibilitats que t’ofereix aquesta comarca de terra volcànica i de natura viva!

Localització
Contacte
Modest
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0 km0 km km2 km km km km0 km2 km2 km0 km km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari