Ca l’Aliu

"Confort i modernitat"

1577

Ca l’Aliu és una bonica casa rural situada al Baix Empordà que compta amb 7 habitacions independents amb bany complet, aire condicionat, calefacció, televisió i assecador de cabells. Disposa d’una cuina totalment equipada, amb diferents taules per tindre intimitat en un espai compartit, i una sala de ping-pong i altres jocs de taula. La terrassa enjardinada amb buguenvíl·lies i hortènsies, té taules i cadires a l’ombra d’uns para-sols per gaudir de l’esmorzar inclòs en el preu. A més, els clients disposen de pàrquing municipal gratuït.

La casa fou construïda al segle XVIII, al centre del poble medieval de Peratallada. A més de visitar els pobles històrics del voltant, també es pot gaudir de les platges d’aigua cristal·lina de la Costa Brava, fer senderisme per la comarca, i si t’agrada l’aventura, pots practicar BTT, submarinisme o caiac.

Ca l’Aliu és ideal per vindre a desconnectar del dia a dia, en solitari o en companyia, i passar uns dies en comoditat i tranquil·litat, plens d’aventura si així ho decideixes.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

1 km5 km40 km6 km35 km7 km4 km25 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 09/09/2020

Contacta amb el propietari

Maria Dolors Costa
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!