"Turisme rural en família"

La masia, casa rural Ca l’Anguila disposa de 9 habitacions, equipades amb bany propi, televisió, calefacció i aire condicionat. Hi trobem dos amplis menjadors, un amb llar de foc i una sala d’estar, on pots gaudir de l’estona conversant tranquil·lament, llegint, … A més, es pot fer ús del dret de cuina durant el sopar. També hi ha un ampli pati cobert amb bancs i taula de ping-pong, on es pot gaudir de la natura i d’una tranquil·litat incomparable.

Ca l’Anguila fou construïda a principis del segle XIX, al petit poble medieval de Peratallada. Dedicada a l’explotació agrària de vaques lleteres i altres animals de granja; està envoltada de camps i bosc, a pocs quilòmetres de la frontera en França, poblacions costaneres amb platges encantadores i d’altres entranyables per fer visita cultural.

La masia és una casa rural ideal per famílies i amics, que vulguin passar uns dies de desconnexió, gaudint de la comarca del Baix Empordà, de la seva riquesa històrica i natural, on podran fer diferents activitats durant tot l’any.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

0.3 km1 km6 km40 km7 km10 km5 km15 km40 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 07/12/2022

Contacta amb el propietari
Pilar Darnés Muriscot
Hola! Sóc la Pilar de Ca l’Anguila. A Ca l’Anguila rebem als viatgers, ciclistes, famílies amb nens que busquin tranquil·litat i sensacions en un entorn integrat amb la natura i la pagesia. Us animem a visitar casa nostra…

Si t'ha agradat, comparteix!