"Pau i tranquil·litat als Pirineus"
1466

Al mig de la Vall de la Cerdanya, a 6 km de la seva capital, Puigcerdà, al petit nucli d’Urtx, al municipi de Fontanals de Cerdanya, hi ha Cal Mateu, una casa pairal dedicada a l’explotació agrària on s’ubica la casa rural de lloguer d’habitacions amb capacitat de fins a 14 persones

La casa és una antiga masia completament reformada, la qual manté la distribució de l’allotjament original. Disposa de sis dormitoris, que es reparteixen en dues plantes, amb vistes a la Vall de la Cerdanya, tots ells completament equipats amb televisor  i amb bany. Són habitacions amb capacitat per a dues, tres i quatre persones, i alguna individual.

A la planta baixa també hi ha la cuina que està totalment equipada amb microones, cafetera, cuina de gas i nevera; i el menjador i sala d’estar amb llar de foc, que manté les rajoles originals de la casa. 

Rodejant la casa trobem un ampli jardí on podreu gaudir de la vida ramadera de Cal Mateu: vaques, gallines, conills i altres animals de granja, que permet experimentar com és la vida pagesa i ramadera a l’alta muntanya catalana.

Ubicada en un entorn de tranquil·litat, Cal Mateu és ideal pels amants de la muntanya i la pràctica de l’esquí, ja que la trobem a prop de la Serra del Cadí i la Tossa d’Alp, i a 9 quilòmetres de les pistes d’esquí de la Molina i Masella, i també a 1 km del Camp de Golf Fontanals.

Ben a la vora també hi ha el poble de Meranges des d’on surt una ruta fins a l’Estany de Malniu, una zona espectacular de bon arribar amb una excursió a l’època d’estiu que pot fer tota la família.

Cal Mateu no admet mascotes.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

3 km9 km5 km2 km5 km125 km5 km5 km2 km125 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 18/04/2022

Contacta amb el propietari
Anna Giraut
L’Anna és la propietària de Cal Mateu. Ja fa més de 25 anys que els seus pares, el Salvador i la Lola, van començar aquest projecte que l’Anna continua amb la mateixa il·lusió que ells van posar. Està a la disposició de tots aquells que aneu a casa seva, on us informarà sobre tot allò que podeu fer a la zona perquè la vostra estada sigui immillorable.

Si t'ha agradat, comparteix!