" Casa verda sumada a les energies renovables"
933

RESERVA ONLINE:

Cal Pesolet és una casa de pagès històrica, sumada a les energies renovables, ubicada al nucli de Nèfol, a la Cerdanya, a 1.250 m d’altitud. La casa es troba a 150 metres del Parc Natural del Cadí Moixeró i a cinc minuts en cotxe de Bellver de Cerdanya.

L’allotjament rural de lloguer íntegre amb capacitat per a nou persones ha estat completament rehabilitat, mantenint la seva estructura i materials originals, per convertir-la en una casa verda, amb caldera de biomassa, plaques solars i recàrrega per a vehicles elèctrics. Disposa de tres habitacions amb bany privat, cuina completament equipada, sala d’estar amb llar de foc, sala lectura i jocs. Des de la casa es tenen magnífiques vistes dels camps a la vall i del Puigpedrós, el Carlit, el Puigmal i la Tossa d’Alp.

A l’exterior de la casa hi ha un espectacular porxo, on abans hi havia el paller, amb dues grans taules de fusta i cadires per a 12 persones, una barbacoa i una taula de treball. També hi ha la piscina eco friendly on et podràs banyar gaudint de les espectaculars vistes; té una zona pensada pels menuts, amb escales i una profunditat de no més de 40 cm, i una part on l’aigua arriba fins als 1,50 metres.

A la casa hi ha un galliner i un hort ecològic. Als petits els hi encantarà donar les sobres de menjar, comptar les blanques, les negres o buscar el gall.

La ubicació de la casa, a tocar de Bellver de Cerdanya i en el Parc Natural del Cadí-Moixeró, afavoreix la pràctica dels esports d’aventura i de l’excursionisme. Si us agrada l’arquitectura, no us podeu perdre les esglésies de Sant Julià de Pedra, Santa Maria de Talló i Santa Eugènia de Nerellà, a més del conjunt històric de Bellver.

Cal Pesolet accepta mascotes prèvia comunicació i amb un suplement en el preu.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

3.4 km20 km8 km15 km15 km150 km0.1 km3.4 km1.5 km150 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 17/04/2023

Contacta amb el propietari
Meritxell Garcia i Raül Cavaller
En Raül i la Meritxell són els propietaris de Cal Pesolet. Són professionals de l’activitat física i del turisme actiu i posen a disposició del viatger la seva experiència en la muntanya. L’any 2001 van obrir aquest allotjament amb un camí de terra ple de sots i sense electricitat. Dues dècades després ja se’ls coneix, entre els hostes, per la seva atenció als petits detalls. Continuen amb la mateixa il·lusió que el primer dia per contribuir al desenvolupament local, fer créixer el valor d’allò que ja és el seu entorn, amb la gent i les coses properes… i ho fan de forma sostenible.

Si t'ha agradat, comparteix!