Fitxa actualitzada el 07/05/2024
" Casa verda sumada a les energies renovables"
933
RESERVA ONLINE
Descripció

Cal Pesolet, casa rural ecològica a la Cerdanya a la vora del Parc del Cadí Moixeró

La casa rural Cal Pesolet és una casa de pagès històrica, sumada a les energies renovables, ubicada al nucli de Nèfol, a la Cerdanya, a 1.250 m d’altitud. La casa es troba a 150 metres del Parc Natural del Cadí Moixeró i a cinc minuts en cotxe de Bellver de Cerdanya.

L’allotjament rural de lloguer íntegre amb capacitat per a nou persones ha estat completament rehabilitat, mantenint la seva estructura i materials originals, per convertir-la en una casa verda, amb caldera de biomassa, plaques solars i recàrrega per a vehicles elèctrics. Disposa de tres habitacions amb bany privat, cuina completament equipada, sala d’estar amb llar de foc, sala lectura i jocs. Des de la casa es tenen magnífiques vistes dels camps a la vall i del Puigpedrós, el Carlit, el Puigmal i la Tossa d’Alp.

A l’exterior de la casa hi ha un espectacular porxo, on abans hi havia el paller, amb dues grans taules de fusta i cadires per a 12 persones, una barbacoa i una taula de treball. També hi ha la piscina eco friendly on et podràs banyar gaudint de les espectaculars vistes; té una zona pensada pels menuts, amb escales i una profunditat de no més de 40 cm, i una part on l’aigua arriba fins als 1,50 metres.

A la casa hi ha un galliner i un hort ecològic. Als petits els hi encantarà donar les sobres de menjar, comptar les blanques, les negres o buscar el gall.

La casa rural Cal Pesolet, té una ubicació fantàstica per fer esports d’aventura i excursionisme!

La ubicació de la casa, a tocar de Bellver de Cerdanya i en el Parc Natural del Cadí-Moixeró, afavoreix la pràctica dels esports d’aventura i de l’excursionisme. Si us agrada l’arquitectura, no us podeu perdre les esglésies de Sant Julià de Pedra, Santa Maria de Talló i Santa Eugènia de Nerellà, a més del conjunt històric de Bellver.

Cal Pesolet accepta mascotes prèvia comunicació i amb un suplement en el preu.

Localització
Contacte
Meritxell Garcia i Raül Cavaller
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

3.4 km0 km20 km8 km15 km15 km150 km0.1 km3.4 km1.5 km0 km150 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari