Fitxa actualitzada el 03/07/2024
"El teu racó a Bor de Cerdanya"
1663
Descripció

Can Canà, allotjament per viure la natura i la Cerdanya

Aquest allotjament situat en un entorn rural i natural de lloguer complet. Consta de tres plantes, cadascuna plena de detalls que la fan única i especial. A la planta inferior, hi ha una habitació màgica, especialment preparada i equipada per a infants, on podran jugar i somiar sense límits. A les dues plantes restants, es troben un total de 6 habitacions, totes decorades amb amor i personalitzades, mantenint la calidesa de les parets de pedra i la fusta original d’aquest mas ceretà, creant un ambient acollidor i encantador.

L’allotjament disposa de tres banys complets, cadascun amb el seu toc especial. Totes les habitacions són exteriors, lluminoses, grans i acollidores, on el sol entra a raig per les finestres, omplint-les de vida. La sala d’estar és un refugi de confort, equipada amb una llar de foc que crea una atmosfera càlida, televisió i internet per a moments de desconnexió o diversió. El menjador, situat al costat de la cuina molt ben equipada, és perfecte per a àpats en família o amb amics. A la sala de galeria vidriada, ens podem relaxar tot gaudint d’una vista meravellosa que ens connecta amb la natura.

Can Canà, allotjament envoltat de tranquil·litat a 15 Km de Puigcerdà

A l’exterior, un gran menjador cobert connecta amb l’antiga era, ara el pati de la casa, on podreu fruir de la natura en un ampli espai exterior moblat, perfecte per a reunions a l’aire lliure. A l’era també hi trobareu una barbacoa d’obra on preparar una bona brasa, envoltats per l’encant de l’entorn.

Els més petits gaudiran especialment del pati, equipat amb bicicletes, una cistella de bàsquet, dards i diana, i una piscina inflable per passar-ho bé en un entorn idíl·lic a la natura. Aquest allotjament no és només un lloc per allotjar-se, sinó un escenari perfecte per crear records inoblidables en un entorn ple de màgia i bellesa.

Localització
Contacte
Roger Escarre
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0,1 km0,1 km16 km5 km10 km27 km146 km0,2 km3 km0,2 km0,1 km146 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari