Fitxa actualitzada el 09/09/2020
"Espai muntanyós, rodejat de boscos"
1263
Descripció

Casa rural independent a Sant Gregori, Gironès.
Can Cua, també conegut com a Can Parés de Ter està, com el seu nom indica, al marge esquerre del riu Ter, dins del terme municipal de Sant Gregori i a uns cinc kilòmetres de la ciutat de Girona.

Situat en un espai muntanyós, rodejat de boscos de la muntanya de Can Soms, al peu de Sant Grau i amb la Vall de Bescanó al fons. L’any de la seva construcció s’ha perdut de la memòria amb el pas del temps i esdeveniments de la vida, però segons algunes dades, es pot parlar de principis del segle XVIII.

Masoveria en què la seva gent vivia de la feina del camp i dels boscos, que per subsistir conreaven el seu propi hort, criaven el bestiar, mataven el porc i es feien el pa, i si alguna cosa sobrava, la portaven al mercat. En què la gent era sempre benvinguda, així ho demostraven plantant un xiprer a l’entrada de la casa, senyal d’un plat a taula pel foraster o amb dos senyals d’un plat i un llit per dormir. Records d’uns temps passats que ja no tornaran… Els xiprers segueixen donant la benvinguda. La tranquil·litat, la il·lusió de viure a plena natura, rodejats de camps i boscos i amb la seguretat de ser molt ben atesos, tot això sí que encara hi és.

És el que us oferim a CAN CUA, una casa rural ideal per famílies o grups d’amics en un entorn natural preciós  i amb tots els equipaments. Gaudiu de la piscina, la sala de jocs i la pista de pàdel.

Localització
Contacte
Àngel Puig Poch
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

4 km5 km99 km7 km12 km17 km36 km43 km4 km0.5 km0.5 km18 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari