"Espai muntanyós, rodejat de boscos"
1263

Casa rural independent a Sant Gregori, Gironès.
Can Cua, també conegut com a Can Parés de Ter està, com el seu nom indica, al marge esquerre del riu Ter, dins del terme municipal de Sant Gregori i a uns cinc kilòmetres de la ciutat de Girona.

Situat en un espai muntanyós, rodejat de boscos de la muntanya de Can Soms, al peu de Sant Grau i amb la Vall de Bescanó al fons. L’any de la seva construcció s’ha perdut de la memòria amb el pas del temps i esdeveniments de la vida, però segons algunes dades, es pot parlar de principis del segle XVIII.

Masoveria en què la seva gent vivia de la feina del camp i dels boscos, que per subsistir conreaven el seu propi hort, criaven el bestiar, mataven el porc i es feien el pa, i si alguna cosa sobrava, la portaven al mercat. En què la gent era sempre benvinguda, així ho demostraven plantant un xiprer a l’entrada de la casa, senyal d’un plat a taula pel foraster o amb dos senyals d’un plat i un llit per dormir. Records d’uns temps passats que ja no tornaran… Els xiprers segueixen donant la benvinguda. La tranquil·litat, la il·lusió de viure a plena natura, rodejats de camps i boscos i amb la seguretat de ser molt ben atesos, tot això sí que encara hi és.

És el que us oferim a CAN CUA, una casa rural ideal per famílies o grups d’amics en un entorn natural preciós  i amb tots els equipaments. Gaudiu de la piscina, la sala de jocs i la pista de pàdel.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

4 km5 km99 km7 km12 km17 km36 km43 km4 km0.5 km0.5 km18 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 09/09/2020

Contacta amb el propietari
Àngel Puig Poch
Casa rural Sant Gregori – Girona Anys enrere la masia estava bastant malmesa i una mica abandonada, però l’hem restaurat amb molta cura i il·lusió. Restaurar i arreglar aquesta casa, netejar els boscos, els camps, els marges bruts i plens de bardisses, portar-hi aigua i llum, convertir-la amb el que ara veieu era un somni que ha estat possible amb molta feina, esforços i temps. És un lloc especial i tranquil, rodejat de boscos i camins per passejar-hi. Esperem que gaudiu de tots els racons que ofereix la casa i el seu entorn.

Si t'ha agradat, comparteix!