Can Cufí II

" Envoltada d’una sumptuosa arbreda"

532

Al nord de la comarca d’El Pla de l’Estany, a la carretera que uneix les capitals comarcals de Banyoles i Olot al municipi de Serinyà, trobem Can Cufí, una masia del segle XIX que ha sigut restaurada utilitzant materials respectuosos amb el medi ambient.

La casa està dividida en tres estances de turisme rural: Can Cufí I, Can Cufí II i Can Cufí III, totalment separades, que es poden llogar individualment o conjuntament, amb una capacitat total de catorze persones. A la planta baixa de la casa hi ha una gran sala comunitària amb un billar, un futbolí, diversos sofàs i un gran menjador amb una gran taula allargada per a vint persones. Els tres allotjaments disposen de wifi i calefacció central.

L’allotjament rural Can Cufí II té capacitat per a sis persones. Consta de tres habitacions dobles, una amb llit de matrimoni i les altres dues amb llits individuals. La casa disposa de dos banys complets, un amb banyera i l’altre amb dutxa. La sala d’estar – menjador i la cuina completament equipada s’integren en un sol espai en el qual trobem un gran sofà, la llar de foc, el televisor i una taula de centre. En aquesta espaiosa habitació també hi trobem la taula pels àpats.

A l’exterior de la casa hi trobem un terreny de 4.000 m2 enjardinat, amb mobles de jardí, una gran piscina amb hamaques i la zona de jocs infantils. En aquesta zona també hi trobem les barbacoes amb taules i cadires.

Si esteu allotjats a Can Cufí és de visita obligada la capital de la comarca: Banyoles, una ciutat amb un nucli antic de gran valor i, evidentment, amb l’estany que l’ha fet coneguda arreu. Si aneu direcció Olot, us trobareu la vila comtal de Besalú amb el pont imponent que dona la benvinguda als visitants.

Can Cufí accepta mascotes.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

2 km70 km2 km15 km4 km35 km30 km7 km25 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 17/05/2022

Contacta amb el propietari

Ramón Corominas Estany
Aquesta casa està regentada per en Ramón Corominas Estany, fill de Banyoles i empresari consolidat. Parla català, castellà, anglès, alemany i francès. Després de tota una vida dedicada als negocis, va tornar als seus inicis dedicats al turisme amb la masia rural de Can Cufí.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!