Fitxa actualitzada el 12/06/2023
"Espai rural on connectar amb la natura"
1563
Descripció

Can Gich és una casa rural perfecta per escapar de la rutina i connectar amb la natura, ubicada en un entorn privilegiat, enmig del Parc Natural de Les Gavarres. Els espais interiors i exteriors han estat dissenyats perquè regni la calma i et sentis com a casa teva.

La casa rural Can Gich es troba a l’entrada de la vall de Palagret per la banda de Juià, arran del camí dels masos Espolla i Pou, travessant la riera, cap al castell de Palagret, en un entorn realment únic dins del Parc Natural de Les Gavarres. Encara que no coneguem amb exactitud l’any de construcció del Mas, si sabem una mica de la seva història. Antigament es coneixia com a Mas Banyes, cognom de la primera família propietària. La primera referència escrita del cognom Banyes de Palagret apareix a la Pia Almonia gironina del 1372. La casa va ser heretada consecutivament per diversos familiars “Banyes” fins a mitjans del segle XX. Actualment, la casa conserva el cognom de Gich, que té el seu origen en una família de Sant Martí Vell, un poblet molt proper, que varen entrar al mas a mitjans del segle XIX com a pastors i varen esdevenir finalment propietaris el 1932. Com a curiositats conservades destaquen les restes d’un antic forn de calç i les inscripcions esgrafiades a les rajoles que sobresurten de la tortugada del teular, en un aparent hebreu, que segueixen sent una incògnita.

Estigues millor que a casa!

Gaudeix dels espais exteriors de Can Gich i relaxa’t en un entorn privilegiat de natura i calma. Llegeix mentre gaudeixes de la llar de foc, cuina una barbacoa a l’exterior amb carbó, gaudeix dels teus i refresca’t a la piscina durant els dies més calorosos. Juga i oblida la rutina. En resum, desconnecta de l’enrenou del dia a dia i connecta amb allò que et fa sentir bé.

Ben a gust!

A Can Gich volem que et sentis molt a gust i per això hem dissenyat tots els espais amb especial atenció i amor. Hem optat per un disseny contemporani i rural, que combina els millors materials i colors amb l’escalfor de la construcció, principalment de pedra vista. A l’interior de Can Gich trobaràs diversos espais amples, amb llum natural i sofàs per a descansar o gaudir d’un moment familiar.

Localització
Contacte
Laura Nacher Fuentes
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

1 km0 km70 km3 km7 km20 km35 km4 km1 km1 km0 km km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari