Can Ginesta – Garbí

Fitxa actualitzada el 09/09/2020
"Relaxació , Natura i Gastronomia al mig del Baix Empordà"
Descripció

Casa de lloguer independent a Sant Feliu de Boada (Palau Sator), Baix Empordà.
Can Ginesta es troba al petit poble de Sant Feliu de Boada (Palau Sator). Una situació privilegiada, ja que està situat al bell mig del Baix Empordà. A menys de 10 minuts de les millors cales i platges de la Costa Brava i de les principals localitats del Baix Empordà (La Bisbal, Torroella de Montgrí, Palafrugell, Palamós…). Un lloc ideal per conèixer la nostra comarca. Fer visites turístiques, passejades a peu o amb bicicleta, anar a fer alguna capbussada a la platja, llegir un bon llibre a la terrassa, o senzillament, deixar passar el temps tot “escoltant” el silenci tan sols trencat per el piular dels ocells…
Can Ginesta és una casa de poble del segle XVII que s’ha restaurat completament per transformar-la amb dos allotjaments rurals independents: Garbí 2/4 places i Tramuntana 6/8 places. (12 places totals).

El Garbí consta de dues plantes. A la de baix s’hi troba la cuina, totalment equipada, el menjador i la sala d’estar que comuniquen amb un porxo que dóna al jardí d’ús exclusiu per l’allotjament. A la planta de dalt s’hi troben dues habitacions, una amb llit de matrimoni i una altra de doble que donen a una àmplia terrassa-solàrium. Totes les habitacions disposen del seu corresponent bany.

Localització
Contacte
Jaume Fuster Sendra
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0,5 km0,5 km80 km10 km6 km40 km8 km3 km10 km8 km0,5 km40 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari