Can Ginesta – Tramuntana

Fitxa actualitzada el 14/12/2020
"Relaxació Natura i Gastronomia al mig del Baix Empordà"
Descripció

Casa de lloguer independent a Sant Feliu de Boada (Palau-Sator), Baix Empordà.
Can Ginesta es troba al petit poble de Sant Feliu de Boada (Palau Sator). Una situació privilegiada, ja que està situat al bell mig del Baix Empordà. A menys de 10 minuts de les millors cales i platges de la Costa Brava i de les principals localitats del Baix Empordà (La Bisbal, Torroella de Montgrí, Palafrugell, Palamós…). Un lloc ideal per conèixer la nostra comarca. Fer visites turístiques, passejades a peu o amb bicicleta, anar a fer alguna cabussada a la platja, llegir un bon llibre a la terrassa, o senzillament, deixar passar el temps i “escoltar” el silenci trencat per el piular dels ocells…
Can Ginesta és una casa de poble del segle XVI que s’ha transformat completament per transformar-la amb dos allotjaments rurals independents:
Garbí 1/4 places i Tramuntana 1/8 places. (12 places totals).

El Tramuntana consta de dues plantes. A la planta baixa s’hi troba la cuina, totalment equipada, el menjador i la sala d’estar que comuniquen amb un porxo que dóna al jardí d’ús exclusiu per l’allotjament. També hi trobem una habitació doble amb llit de matrimoni que admet un llit supletori si convingués.
A la planta de dalt s’hi troben dues habitacions, una amb llit de matrimoni que disposa d’una àmplia terrassa, i una altra de doble que admet un llit supletori si convingués.
Totes les habitacions disposen del seu corresponent bany.

Localització
Contacte
Jaume Fuster Sendra
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0,1 km0,1 km80 km10 km6 km40 km8 km3 km10 km8 km0,1 km40 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari