Masia Can Grau de Vilafreser

Fitxa actualitzada el 24/09/2020
"Un lloc on es respira natura"
1577
Descripció

Masia Can Grau és una casa senyorial catalana a l’entrada de la petita població de Vilafreser, de fàcil accés amb cotxe i enmig d’una vall on impera la pau i el silenci. Orientada al sud, queda alçada respecte a les seves terres dominant la totalitat de la finca. En els seus camps pasturen els cavalls, creant perspectives úniques des de la piscina i els jardins.
La casa ha estat restaurada per al turisme rural amb un disseny poc recarregat, posant en valor els elements arquitectònics valuosos ja  existents i amb una clara voluntat de respecte a l’entorn. S’han introduït materials i solucions sostenibles per aconseguir la màxima eficiència energètica sense renunciar a la comoditat i la funcionalitat moderna.
És un lloc ideal per als amants de la natura i s´hi pot gaudir d’experiencies inoblidables a cavalls tant per una iniciació en família com per fer classes o excursions, però també llargues rutes de diversos dies a través dels magnífics paisatges de l’Empordà, la Garrotxa i el Pirineu.

La masia està composta per diversos edificis, dels quals el cos principal està rehabilitat en la seva major part. Disposa en l’actualitat de set àmplies habitacions, totes amb bany i personalitat pròpia. La piscina està envoltada de gespa atapeïda i enllosat de pedra original, restes de la tradicional era, a tocar d’un preciós antic cobert, que serveix per protegir-se del sol o prendre alguna cosa a manera d’espai “chill out”.

 

Localització
Contacte
Anne Imbert
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0,00 km0,00 km105 km0,00 km13 km25 km32 km33 km km8 km0,00 km28 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari