"Casa rural ideal per nens"
1553

La masia de Can Guinau es troba a la població d’Aiguaviva, a pocs quilòmetres de la ciutat de Girona i a una hora de Barcelona.

Des d’aquest turó podreu gaudir de les vistes panoràmiques i de l’entorn natural.

La casa compta amb 5 habitacions molt ben decorades, una cuina àmplia amb llar de foc, una sala d’estar i 3 banys complets.
A l’exterior trobareu un gran jardí amb piscina, un porxo cobert amb barbacoa i menjador, un aparcament i un espai per a jocs (parc infantil,  sorral, ping-pong i bàsquet).

La piscina de la casa rural és d’aigua salada 10 metres de llarg, 5 metres d’amplada  a la part menys fonda fa 1 metre i la part més fonda 1,90 està totalment tanca per protecció amb els nens, a l’estiu hi ha taules i cadires per menjar-hi.

Una casa ideal per gaudir amb la família o els amics, amb un entorn ideal per a desconnectar i gaudir d’exteriors.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

3 km3 km100 km2 km5 km35 km20 km25 km3 km2 km3 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 18/09/2020

Contacta amb el propietari
Marta Vives
La casa de Can Guinau consta de tota la planta baixa, es lloga a un sol grup de persones  ideal per a famílies amb nens i gent gran al no tenir escales, la casa pertany a la població d’Aiguaviva, a 10  quilòmetres de la ciutat de Girona i a una hora de Barcelona. La casa compta amb 5 habitacions  de (12-15 llits), 3 banys complets. La cuina menjador totalment equipada. La sala d’estar amb sofàs.A l’exterior trobareu la barbacoa dins el porxo  a cobert amb taules i cadires per menjar-hi. L’exterior tenim un gran jardí, piscina privada amb tanca de protecció pels nens.

Si t'ha agradat, comparteix!