Can Janpere II

"Bonica casa de pagès catalana d'estil rústic"

632

Casa de lloguer independent a Pardines, Ripollès.
Bonica casa de pagès catalana d’estil rústic situada al centre del poble. Disposa de 3 allotjaments independents amb una capacitat per 2 o 4 persones, per 6 i per 6 o 8. Equipats amb calefacció, cuina, bany, llar de foc, menjador, televisor i rentadora i tenen sortida al pati central de la casa d’ús exclusiu.
El pati de la casa ha estat decorat aprofitant els utensilis de pagès que hi havia antigament. Hem volgut tenir cura pel detall aprofitant mobles antics de la mateixa casa que s’han restaurat i adequat a l’entorn.
Des de Can Janpere podreu gaudir de diverses activitats com fer excursions per la muntanya, excursions a cavall, remullar-vos a la piscina (a 2 km.), fer tir amb arc (a 2 km), bicicleta de muntanya i de l’esquí (a la Vall de Núria a 6 km o a La Molina a 30 km.)

Com Arribar-hi:
Can Janpere està situat al mateix municipi de Pardines, poble de 140 habitants situat a 6 kilòmetres de Ribes de Freser, a la comarca del Ripollès.
– Des de Barcelona, per la C 17 (Granollers-Vic-Ripoll-Ribes de Freser) i carretera que porta al municipi de Pardines.
– Des de Girona, per la C 26 (Olot-St. Joan de les Abadesses-Ripoll).

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

12 km2 km40 km80 km50 km0.1 km0.1 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 30/11/2020

Contacta amb el propietari

Núria Dalmau
Hola, sóc la Núria Dalmau, propietària de Can Janpere. Jo mateixa vaig néixer i créixer a Can Janpere, i ara ofereixo tres allotjaments dins la casa, que hem restaurat i conservat mantenint l’esperit rural i de pagès del poble. La majoria d’objectes i mobles antics pertanyen a la casa. Espero que gaudiu de la casa i l’entorn privilegiat on es troba. Benvinguts.




    Entenc i Accepto la Política de Privacitat



    Si t'ha agradat, comparteix!