Can Lleter

"Envoltats de pau i tranquil·litat"

945

Can Lleter es una casa rural de lloguer íntegre, amb capacitat per a 10 persones, confortable, amb bany a totes les habitacions, ascensor, piscina d’aigua salada, porxo amb barbacoa, molt ben comunicada, lluny i a prop de la ciutat, on podreu gaudir d’una estada fora del tràfec diari, en contacte amb la natura, envoltats de pau i tranquil·litat, amb un gran espai exterior on poder fer activitats i on els nens poden jugar amb seguretat.
A l’interior, una cuina ben equipada, un menjador-sala d’estar amb una magnífica llar de foc. En el pis de dalt hi ha les quatre habitacions amb bany, que donen totes elles a una gran sala distribuïdora amb un racó de lectura on s’hi pot trobar informació de la comarca i jocs de taula.

Can Lleter té una situació privilegiada. Es troba molt a prop d’ importants vies de comunicació i de la ciutat de Girona, amb tots els seus serveis a l’abast, però alhora gaudeix d’un entorn tranquil i natural.
A 2 km de l’Estany de Banyoles està ben situada, tant per fer senderisme i excursions per la comarca com per excursions una mica més llargues com Figueres, Cadaqués, la Costa Brava i la zona volcànica de La Garrotxa

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

0.5 km2 km70 km2 km9 km2 km35 km15 km2 km0.1 km30 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 18/09/2020

Contacta amb el propietari

Carmina Planells
Benvinguts a Can Lleter! Masia que deu el seu nom al ser els primers productors de llet de la comarca en temps del besavi de l’actual propietària, el qual va portar les vaques de Santander La masia està completament restaurada i pensada per poder-hi gaudir d’una estada còmoda i agradable amb família i/o amics. Us acollirem amb il·lusió i farem tot el possible perquè els dies que passeu a Can Lleter siguin inoblidables.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!