Fitxa actualitzada el 18/09/2020
"Envoltats de pau i tranquil·litat"
945
Descripció

Can Lleter es una casa rural de lloguer íntegre, amb capacitat per a 10 persones, confortable, amb bany a totes les habitacions, ascensor, piscina d’aigua salada, porxo amb barbacoa, molt ben comunicada, lluny i a prop de la ciutat, on podreu gaudir d’una estada fora del tràfec diari, en contacte amb la natura, envoltats de pau i tranquil·litat, amb un gran espai exterior on poder fer activitats i on els nens poden jugar amb seguretat.
A l’interior, una cuina ben equipada, un menjador-sala d’estar amb una magnífica llar de foc. En el pis de dalt hi ha les quatre habitacions amb bany, que donen totes elles a una gran sala distribuïdora amb un racó de lectura on s’hi pot trobar informació de la comarca i jocs de taula.

Can Lleter té una situació privilegiada. Es troba molt a prop d’ importants vies de comunicació i de la ciutat de Girona, amb tots els seus serveis a l’abast, però alhora gaudeix d’un entorn tranquil i natural.
A 2 km de l’Estany de Banyoles està ben situada, tant per fer senderisme i excursions per la comarca com per excursions una mica més llargues com Figueres, Cadaqués, la Costa Brava i la zona volcànica de La Garrotxa

Localització
Contacte
Carmina Planells
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0.5 km2 km70 km2 km9 km2 km35 km15 km2 km0.1 km0 km30 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari