Can Maholà – El Molí

Fitxa actualitzada el 15/07/2021
"Gaudir de tot el confort i tranquil·litat"
844
Descripció

Casa rural de lloguer independent a Beuda, Garrotxa.
El Molí de Can Maholà es troba a 900 metres de distància del mas principal. És un antic molí fariner mogut per l’aigua de la riera de Capellada. Al seu interior encara es conserven les pedres que s’utilitzaven per moldre el gra.

L’entrada principal de la casa dóna a la planta on s’ubica el menjador amb tot el parament de taula, la sala d’estar amb TV, la cuina totalment equipada i un bany de cortesia.
Al pis superior trobareu 3 habitacions: 2 de dobles i 1 individual. Totes amb bany complet. A la planta inferior trobareu una habitació triple amb el seu bany.

Totes les habitacions es poden preparar amb 2 llits individuals o bé amb 1 llit doble. També tenim la possibilitat d’incloure-hi llits extra o bressols. Equipades amb roba de llit, tovalloles, assecador de cabell i banyeres infantils.

A l’exterior gaudireu d’un ampli jardí de 3000 m2 pel vostre ús exclusiu, piscina, espai cobert amb barbacoa i mobiliari de jardí i a uns 30 metres de la casa trobareu la riera de Capellada que porta aigua tot l’any.

Situació ideal per gaudir dels atractius de la comarca de La Garrotxa, El Pla de l’Estany i l’Alt Empordà. 

Localització
Contacte
Teresa i Assumpta
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

3 km0 km60 km5 km12 km15 km40 km20 km3 km3 km0 km45 km
El què diuen els nostres hostes