Can Marisch – Casa Pairal

Fitxa actualitzada el 07/11/2023
"Catalogat com a patrimoni local protegit"
Descripció

La Casa Pairal de Can Marisch, ideal per a 13 persones 

Benvinguts a Can Marisch, un veritable allotjament rural a l’Empordà, a la vora de la meravellosa Costa Brava. Aquest lloc màgic, amb la seva història impregnada a cada paret, et convida a descobrir la bellesa del turisme rural en el seu estat més pur. 

Imagina’t compartint dies inoblidables amb la família o amics en aquest oasi de serenitat. Can Marisch ofereix tres allotjaments rurals independents, cada un amb la seva ànima única: la Casa Pairal, les Corts i les Arcades. Cada racó d’aquesta casa de l’Empordà és una invitació a retrobar-se amb la tranquil·litat que sovint ens falta en el dia a dia. 

Imagina’t compartint dies inoblidables amb la família o amics en aquesta casa rural 

Aquest allotjament rural situat a l’Empordà és una veritable joia per a aquells que anhelen l’Empordà i la Costa Brava amb passió. Amb capacitat per a 13 persones i la possibilitat d’afegir llits suplementaris, és un refugi perfecte per a grups nombrosos que volen viure una experiència inoblidable. 

Les 6 habitacions amb bany privat ofereixen intimitat i confort, i cada racó d’aquest lloc fa brollar una emoció d’alegria. La cuina totalment equipada és una invitació per als amants de la gastronomia a preparar delicioses menjades i compartir moments inoblidables. 

Les dues terrasses ofereixen vistes espectaculars i la possibilitat de contemplar el cel estrellat o gaudir del sol resplendent, mentre el jardí i la piscina comunitària conviden a la relaxació i la diversió. 

Amb calefacció i aire condicionat, aquesta destinació és perfecta durant totes les estacions de l’any, i la llar de foc crea una atmosfera acollidora i romàntica. 

A Can Marisch, l’experiència no és només visual ni històrica; és una simfonia d’emocions que desperten amb cada pas, amb cada raig de llum que travessa les finestres antigues. Deixa’t endur per aquesta escapada  rural màgica, on el passat i el present es confonen en una dansa harmoniosa, i on cada instant es converteix en una pàgina més de la rica història que et rodeja. 

Localització
Contacte
Laura
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0 km0 km km7 km25 km1 km6 km5 km km0.2 km0 km km
El què diuen els nostres hostes