Can Marisch – Les Arcades

"Catalogat com a patrimoni local protegit"

Can Marisch: Allotjament de Turisme Rural a l’Empordà – Costa Brava. Can Marisch és una casa de turisme rural, situada a l’Empordà, que disposa de tres allotjaments rurals independents: la Casa Pairal, les Corts i les Arcades.

Compartir amb la família o amb els amics uns dies a Can Marisch farà que recupereu aquells moments de tranquil·litat que no ens permet el dia a dia, o tot al contrari, us permetrà realitzar una gran diversitat d’activitats.

Can Marisch és una casa d’estil goticorenaixentista que conserva tots els elements propis de les cases pairals catalanes del s. XVI. Cal destacar que, durant l’època medieval, el casal era propietat del comte d’Empúries, tal com demostra l’escut gravat en una de les finestres de la façana. Aquesta importància històrica i arquitectònica ha fet que Can Marisch estigui catalogat com a patrimoni local protegit. Can Marisch ha estat restaurat amb cura per mantenir un ambient tradicional però amb totes les comoditats actuals. Al mateix temps, Can Marisch manté un compromís amb la qualitat i un respecte cap al medi ambient, ja que promou mesures d’estalvi d’aigua i d’energia.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

7 km25 km6 km5 km0.2 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 17/03/2023

Contacta amb el propietari
Laura

Si t'ha agradat, comparteix!