Can Marisch – Les Arcades

Fitxa actualitzada el 31/10/2023
"Catalogat com a patrimoni local protegit"
Descripció

Can Marisch:  casa de turisme rural a l’Empordà, a 10 minuts la màgica Costa Brava 

Benvinguts a Can Marisch, una veritable casa rural de lloguer complet a l’Empordà, a tant sols 10 minuts de la meravellosa Costa Brava. Aquest lloc màgic, amb la seva història impregnada a cada paret, et convida a descobrir la bellesa del turisme rural en el seu estat més pur. 

Imagina’t compartint dies inoblidables amb la família o amics en aquesta oasi de serenitat. Can Marisch ofereix tres allotjaments rurals independents, cada un amb la seva ànima única: la Casa Pairal, les Corts i les Arcades. Cada racó d’aquesta casa de l’Empordà és una invitació a retrobar-se amb la tranquil·litat que sovint ens falta en el dia a dia. 

Les Arcades: Un racó d’història i emoció a l’Empordà 

Les Arcades es situa a l’antic paller de Can Marisch, dominat per dos grans arcades. Un lloc carregat d’història i autenticitat que captiva l’ànima. És més que un lloc on descansar; és una oportunitat de viure l’experiència de l’Empordà d’una manera única. Un espai ampli i acollidor per a famílies i amics, on els somriures compartits troben el seu lloc. 

Tot està a punt perquè gaudiu d’uns dies de vacances a l’Empordà amb totes les comoditats necessàries. Cada racó d’aquest allotjament respira calidesa i benvinguda, com si fos la pròpia llar.  

Aquest allotjament disposa de 6 places ampliables per a infants, oferint un espai acollidor per a totes les edats. Amb 3 habitacions amb bany privat, us brinda la intimitat que necessiteu.  

La cuina totalment equipada et convida a explorar les delícies de la gastronomia empordanesa, i el jardí i piscina comunitària són el lloc perfecte per a relaxar-te i gaudir del sol. Calefacció, llar de foc i aire condicionat asseguren que la vostra estada sigui còmoda durant totes les estacions. També disposa de Wifi per estar sempre connectat. 

A Can Marisch, l’experiència no és només visual ni històrica; és una simfonia d’emocions que desperten amb cada pas, amb cada raig de llum que travessa les finestres antigues. Deixa’t endur per aquesta escapada rural màgica, on el passat i el present es confonen en una dansa harmoniosa, i on cada instant es converteix en una pàgina més de la rica història que et rodeja. 

Localització
Contacte
Laura
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0 km0 km km7 km25 km km6 km5 km km0.2 km0 km km
El què diuen els nostres hostes