Can Marisch – Les Corts

Fitxa actualitzada el 31/10/2023
"Catalogat com a patrimoni local protegit"
Descripció

Can Marisch casa rural amb encant a la vora de Sant Martí d’Empúries 

Benvinguts a Can Marisch, un veritable refugi de somnis a l’Empordà, a la meravellosa Costa Brava. Aquest lloc màgic, amb la seva història impregnada a cada paret, et convida a descobrir la bellesa del turisme rural en el seu estat més pur. 

Imagina’t compartint dies inoblidables amb la família o amics en aquesta oasi de serenitat. Can Marisch ofereix tres allotjaments rurals independents, cada un amb la seva ànima única: la Casa Pairal, les Corts i les Arcades. Cada racó d’aquesta casa de l’Empordà és una invitació a retrobar-se amb la tranquil·litat que sovint ens falta en el dia a dia. 

L’allotjament rural Les Corts de Can Marisch ideal per a 4 persones  

Aquest petit allotjament és com un refugi acollidor on la màgia de la simplicitat es combina amb una atenció meticulosa als detalls. És una casa rural ideal per famílies de 4 persones o dues parelles d’amics que volen viure moments de pura tranquil·litat i comoditat. 

Amb la capacitat per a 4 persones i la possibilitat d’afegir un llit suplementari, aquest lloc ofereix una oportunitat de desconnexió i relaxació que és simplement encantadora. Les dues habitacions amb bany privat, una de les quals és adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, asseguren privadesa i comoditat per a tothom. 

La cuina totalment equipada promet moments deliciosos i compartits al voltant de la taula, mentre el jardí i la piscina comunitaris són una invitació a la diversió i la relaxació alhora. La calefacció, la llar de foc i el Wi-Fi proporcionen el toc final d’acollida i comoditat que converteixen aquest allotjament en un veritable oasi. 

A Can Marisch, l’experiència no és només visual ni històrica; és una simfonia d’emocions que desperten amb cada pas, amb cada raig de llum que travessa les finestres antigues. Deixa’t endur per aquesta escapada rural màgica, on el passat i el present es confonen en una dansa harmoniosa, i on cada instant es converteix en una pàgina més de la rica història que et rodeja. 

 

Localització
Contacte
Teresa Marisch
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0 km0 km km7 km25 km1 km6 km5 km km0.2 km0 km km
El què diuen els nostres hostes