"Al peu del massís de les Gavarres, ric en bonics camins i corriols"

Can Massa és una antiga casa de pagès pionera en el turisme rural a la comarca del Baix Empordà, catalogada amb tres espigues i distingida amb el Diploma Turístic de la Generalitat de Catalunya. Disposa de sis habitacions, totes amb bany propi, aire condicionat, calefacció central i WiFi. Manté l’estructura d’un pati interior de gespa al costat del porxo on ens podem relaxar, llegir, o disputar renyides partides de tenis taula o bàdminton. A més, compta amb dues sales d’estar, una d’elles amb llar de foc per fer més càlids els hiverns, on gaudir de moments en companyia.
La casa es troba a la Pera, a 1 km del castell de Púbol, al peu del massís de les Gavarres, ric en bonics camins i corriols, i prop de les meravelloses platges de la Costa Brava.
Pots vindre amb família, amics, a soles o en parella. També pots portar la teva bici per descobrir el magnífic patrimoni medieval gràcies a la xarxa de cicloturisme de la comarca.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

12 km30 km20 km4 km35 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 02/09/2020
Contacta amb el propietari
Carme Pires
Vàrem habilitar Can Massa com a casa de turisme rural el 1994, essent uns dels pioners a la comarca. Actualment part dels nostres clients són els fills d’aquella primera generació que s’acostava al camp a la recerca de tranquil·litat i autenticitat.

Si t'ha agradat, comparteix!