Fitxa actualitzada el 01/03/2024
"Casa rural amb piscina i jardí privat d'ús exclusiu"
RESERVA ONLINE
Descripció

Can Nentia, una casa rural al cor de l’Empordà on l’encant i el confort en són els protagonistes!

Can Nentia, una casa amb una història que ressona des de 1922, revela una casa de tranquil·litat al cor de Fonteta, abraçada per les Gavarres al Baix Empordà. Aquesta casa del segle XIX, amb els seus aproximadament 200 m², et convida a un viatge enrere en cada racó, fent-se sentir com un autèntic “a casa”. Des de la cuina, plena de secrets culinaris, fins al pati interior, on la llum del sol filtra secrets ben guardats, cada detall evoca una narrativa rica. Gaudiràs d’una estada rural de poble, fantàstica al bell mig de l’Empordà, a la vora dels pobles medievals de Pals, Peratallada o Palau-Sator.

A la primera planta, els dormitoris, amb quatre habitacions, cadascuna amb una ànima única, conformen una simfonia d’individualitats. Des de la doble amb bany íntim fins a la triple plena d’alegria compartida, els llits, més que mobles, custodien somnis amb dimensions de 150 cm i 105 cm, testimoni de solitud i abraçament ampli.

Una casa rural de lloguer complet amb tots els detalls

Aquesta casa rural de poble ofereix una presència única. El jardí de 1600 m² és un somni fet realitat, amb gronxadors que riuen i una barbacoa com una ofrena als déus de la gastronomia. La piscina privada, clorada amb sal, de 8x4m, és una joia a punt de ser descoberta pel teu grup exclusiu. En aquesta aigua, més que refrescant, trobes un bany en la joia del temps, una paleta de colors que s’expandeix amb cada onada.

Cada detall a Can Nentia és part d’un conte que continua, una herència compartida amb cada hoste com un secret benvingut, cridant a formar part de la seva llegenda i la seva autenticitat. Reserva aquesta fantàstica casa rural de poble amb piscina a la Costa Brava!

Localització
Contacte
Joan i Cati
Joan Puig Colomer
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0 km0 km100 km2 km15 km44 km16 km15 km3 km15 km0 km50 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari