"Casa rural amb piscina i jardí privat d'ús exclusiu"

RESERVA ONLINE:

Can Nentia és una casa del Segle IXX de lloguer íntegre on ha viscut la família Puig des de 1922. Es troba a Fonteta, un poble tranquil, al peu de l’Espai d’Interès Natural de les Gavarres al cor del Baix Empordà. Està molt ben comunicada, envoltada de natura, de pobles medievals encantadors i les millors platges de la Costa Brava són a 20 minuts de casa nostra.

És una casa molt àmplia, d’aproximadament 200 m² amb capacitat per a 9 persones, a la planta baixa tenim la cuina, perfectament equipada, rebedor, un ampli menjador, un bany i un encantador pati interior. A la primera planta tenim els dormitoris, 4 confortables i àmplies habitacions, una doble amb bany, una triple amb bany, una altra triple i una individual amb bany compartit, totes elles amb ventilador. Tenim tres llits dobles de 150 cm dos d’individuals de 90 i un de 105 cm.
Només tenim una casa, la qual cosa els ofereix el privilegi, de l’ús exclusiu de tots els equipaments.
Al costat de la casa tenim el jardí de 1600 m² amb gronxadors, barbacoa i piscina privada, de cloració salina de 8x4m, ús exclusiu per un sol grup.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

100 km2 km15 km44 km16 km15 km3 km15 km50 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 05/04/2023

Contacta amb el propietari
Joan i Cati
Joan Puig Colomer
Soc un home treballador, enamorat de la meva feina, amant de la llar i la família, sempre disposat a ajudar, la meva gran passió és el meu hort i oferir als clients el benestar que esperen trobar a casa nostra. Treballo de constructor, i això m’ha permès restaurar la casa que ara us oferim i que no parem de millorar, esperant que la gaudiu molt.

Si t'ha agradat, comparteix!