Fitxa actualitzada el 09/03/2023
"Un lloc encisador"
843
Descripció

Coneix Can Palau, la casa rural de lloguer complet a Agullana 

Busques una casa rural de lloguer complet amb prou lloc per a tota la colla d’amics o família? I que a més estigui en un entorn encisador? 

Can Palau et dona la benvinguda! 

Als peus de les Alberes, entre suredes, vinyes i oliveres, trobaràs Can Palau, un lloc ple de tranquil·litat, ple de pau. 

Aquesta masia catalana del segle XVII situada a Agullana, restaurada i condicionada, acull entre quatre habitacions dobles i tres banys, a un màxim de vuit persones. 

El lloguer íntegre de la casa rural de lloguer complet et permetrà gaudir de l’entorn verd i frondós del paratge de l’Albera.  

També de l’aire pur que podràs respirar a la terrassa i al jardí de 500 m² de la casa, equipat amb barbacoa perquè les millors calçotades, castanyades o simplement moments vora el foc es facin realitat. 

La qualitat de la casa rural Can Palau 

En aquesta masia de turisme rural de tres espigues també podràs fruir amb la piscina d’aigua salada, tan necessària a l’estiu! 

I l’extens jardí és ideal perquè els petits de la casa corrin, saltin i juguin, deixant volar la seva imaginació. 

Sobre l’interior: no et decebrà! 

Acollidor, rústic, i amb un ampli menjador on trobaràs una llar de foc increïble per passar estones xerrant vora el caliu o bé tranquil·lament llegint un llibre. 

Tot això en un entorn encantador on podràs descobrir, amb la teva família i amics, la riquesa cultural i gastronòmica de l’Alt Empordà i la Costa Brava! 

Reserva ara la teva estada per gaudir de la casa rural Can Palau, un lloc ple de tranquil·litat i descans! 

Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0.7 km115 km39 km23.8 km9 km37 km26.6 km0.7 km0.7 km47.6 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari