Fitxa actualitzada el 12/06/2023
"Gaudir de la natura i el descans"
1567
Descripció

Casa de lloguer independent a Riudarenes, Selva.
Can Rajoler” és un allotjament rural independent, situat a la comarca de la Selva al Gironès, es troba a 80Km de Barcelona i 20Km de Girona. La casa pairal es troba en un paratge formidable i seré, a la plana, entre Girona ciutat i la costa Brava. Està molt ben comunicada però alhora aïllada de la població, en un entorn que de ben segur us aportarà tranquil·litat i benestar.
La casa disposa de totes les comoditats per fer la seva estada molt agradable, tot vivint en essència els beneficis d’unes vacances gaudint de la natura. Un passeig pel bosc, una bona lectura sota els arbres, un despertar amb el cant dels ocells i del gall, l’esmorzar al porxo i llargues converses vora la llar de foc, contrasten amb un partit de ping-pong o de futbol a les nostres instal·lacions, una divertida barbacoa familiar, un bany refrescant a la piscina i el gaudir de tot l’espai de joc imaginable pels més petits.

Sense oblidar la possibilitat de conèixer la comarca, visitar llocs d’alt interès cultural o fer activitats de caràcter esportiu i visitar els fantàstics balnearis de la zona.

Localització
Contacte
Ester
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

3 km0 km70 km2 km10 km30 km20 km3 km3 km1 km0 km12 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari