"Relax i cultura."
743
 1. Casa de lloguer independent a Crespià, Pla de l’Estany.
  Can Travé és una casa de turisme rural destinada especialment als amants de l’aire lliure, ja que la casa es troba a pocs passos de la natura, però, al mateix temps, està ben comunicada, ja que està situada al bell mig de la província de Girona.
  La casa conserva l’estil característic de les masies catalanes tradicionals, cosa que es pot observar en els cairats del sostre, decorats amb rajola catalana en forma de rombe, i amb les figures fetes amb pedra a les parets.
  La casa, donada a la seva excel·lent ubicació propera a la natura, és molt fresca, cosa que fa que resulti adient per a passar-hi les vacances de l’estiu, quan les temperatures són altes.
  Entre les habitacions dobles n’hi ha una de tipus suite, la qual disposa de bany, llar de foc i balcó. Ampli menjador-sala d’estar, completament equipat per a satisfer les necessitats d’esplai i lleure dels nostres hostes.
  Un dels grans avantatges de la casa és la seva àmplia terrassa, perfecta per a gaudir de les nits fresques d’estiu, així com per parar al sol. La terrassa està equipada amb una gran taula i cadires, per a gaudir dels àpats més frescos de l’estiu, així com també d’una barbacoa i d’una parra, des d’on els clients poden agafar raïm si així ho desitgen.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

60 km15 km13 km11 km30 km30 km10 km3 km40 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 14/02/2022

Contacta amb el propietari
Carles Vila

Si t'ha agradat, comparteix!