Fitxa actualitzada el 24/05/2023
"Gaudeix del nostre Domus del segle XI"
1588
Descripció

Casa de lloguer independent a Les Llosses.
La casa es troba ubicada en un magnífic Domus o casa forta de pedra que fou construïda al segle XI. Està situat a la Vall de les Llosses a 14 Km de Ripoll.

La casa, al cim d’una muntanya, domina gran part dels boscos i prats, els quals componen aquesta propietat. Conserva una estructura original de pedra amb arcs i bòvedes romànics i amplis jardins. Completament restaurada i amb un ambient molt acollidor, el seu interior és tranquil i molt agradable gràcies a la decoració càlida de la casa.

La casa disposa de 2 sales i 1 menjador amb grans vistes, totes les estances amb llar de foc. 9 habitacions amb capacitat per a 22 persones, bany i calefacció en cada una d’elles: 1 suite amb bany i llar de foc, 1 dúplex amb bany per 4 persones i 4 habitacions dobles amb bany.

Servim cuina catalana amb productes naturals de la zona. Servei de pensió complerta. Obert tot l’any. Es disposa, també de dos apartaments en una antiga cort, de 150 m cadascú, amb 3 habitacions dobles, amb bany, sala menjador 50m amb xemeneia i cuina annexa, i dues suites amb bany, ambdues ampliables a 4 llits i amb calefacció. Manté l’estructura de pedra, terres de fang i sostres de fusta. Es poden utilitzar els serveis del Domus i de tota la finca.

Localització
Contacte
Isabel Cuesta
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

7 km0.2 km40 km30 km30 km15 km km30 km7 km0.2 km7 km km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari