El Mas Pla – La Magnòlia

"Envoltat de natura, envolta't de natura"

831

El Mas Pla és una finca agrícola situada a la carretera de Caldes de Malavella a Llagostera, que consta de dues cases rurals de lloguer íntegre comunicades per dins, amb una capacitat màxima de 20 persones: El Lledoner i la Magnòlia.

L’allotjament rural La Magnòlia es lloga per complementar El Lledoner. És ideal per a grups de 20 persones, ja que pot acollir fins a 8 persones més. Disposa de dos llits de matrimoni i quatre individuals. També té la seva pròpia cuina amb llar de foc, menjador, bany amb dutxa i sala d’estar amb televisor

La sala de jocs d’El Mas Pla disposa de billar americà, futbolí i jocs de taula. Al voltant de la casa hi ha la barbacoa (sota cobert pels dies de pluja), el porxo amb ping-pong, i taules i cadires per a tots, i a l’estiu, la piscina desmuntable (4,27 m x 4,27 m). 

El Mas Pla té una extensió de 32 hectàrees on la major part del terreny són camps de conreu, tot i que també hi ha dos boscos petits on passejar i observar la natura de més a prop. Igualment es pot gaudir dels camins que envolten els camps per passejar, córrer o bé anar en bicicleta. També hi ha un galliner amb galls, gallines, tórtores, paons reals, periquitos i carolines. 

Gràcies a la seva ubicació, des de la casa es poden resseguir les Vies Verdes de la Selva, sigui fent senderisme o en bicicleta de muntanya (BTT). Si preferiu més el mar, us podeu acostar a les platges de Platja d’Aro i Tossa de Mar.

El Mas Pla no accepta mascotes.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

4 km4 km120 km7 km9 km7,5 km18 km52 km4 km13,6 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 03/06/2021

Contacta amb el propietari

Anna
L’Anna, una gran apassionada de la finca El Mas Pla, compta amb un equip il·lusionat en proporcionar allotjament rural en un entorn únic, increïble i envoltat de la tranquil·litat que ofereix la natura.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!